Oppdag mulighetene i Danske Bank

Som ansatt i advokatfirma, får du ekstra gode fordeler i Danske Bank. Bankavtalen sikrer deg et godt tilbud i årene fremover. Du og din familie får ekstra gode betingelser på boliglån, billån og daglige banktjenester. 

NOMINELL RENTE FRA

1,29 %*

 
* Er du under 34 år kan du få Boliglån Ung fra 1,19 %. Forutsetter at du/dere som låntaker(e) har lønnsinngang og bruker kort-/regningsbetaling.
  • Lån inntil 85 % av boligens verdi
  • Få opptil 50 % rabatt på kort og konto
  • Vår beste rente på sparekonto

Finansiering av partnerinnskudd

Vi tilbyr ulike løsninger for finansiering av partnerinnskudd:

Lån intil 2 000 000 med sikkerhet i eiendom. nominell rente 1,29 %.
•Lån uten sikkerhet. Løpetid inntil 5 år, og inntil 5 års avdragsprofil. Basert på en individuell kredittvurdering kan Danske Bank tilby partnere lån opp til NOK 1 000.000 uten sikkerhet. Nominell rente 3,5 %.
Lån intil 3 000 000 med kausjon fra selskapet. Løpetid 5 år med 7 års avdragsprofil. Nominell rente 3,0 %.


Partnerfinansiering tilbys etter individuelle vurderinger og forutsetter at du er helkunde i Danske Bank.

Ta i bruk fordelene dine


Fordeler og rabatter med DealPass

Som kunde i Danske Bank får du med DealPass fordeler og rabatter hos hundrevis av butikker, nettbutikker, hoteller og spisesteder, samt på velvære, aktiviteter og mye mer.

Mer om dine DealPass-rabatter

Hva skjer i ditt liv?


Andre har også lest


Bil med mann inni

Artikkel

Husk dette før du kjøper bruktbil

Det er mange ting å tenke på når du skal kjøpe bil. Her har vi samlet opp noen smarte tips for deg som skal kjøpe bruktbil.

Kvinne holder mobil

Artikkel

SMS-svindelforsøk

I det siste har flere mottatt en SMS som angivelig er sendt fra Danske Bank. Ikke la deg lure: Denne er et forsøk på svindel og er ikke sendt fra oss.

Artikkel

Forbrukerøkonomen har ett klart råd før årets Norgesferie

Hver tredje nordmann synes det er trist at sommerferien i år må tilbringes i Norge, i følge en fersk undersøkelse. Derfor har forbrukerøkonom i Danske Bank, Thea Olsen, et klart råd før årets sommerferie.

Ingen grunn til at kvinner skal forbli pensjonstapere

Fortsatt er det slik at kvinner får utbetalt mindre pensjon enn menn. Mye mindre. Men hvorfor er det sånn, og hvilke pensjonsgrep bør vi som kvinner ta – allerede mens vi en unge? Det gir pensjonsrådgiver Stine Bromseth Mellevold deg svaret på i denne artikkelen.

Artikkel

Sommeren er høytid for ID-svindel - slik kan du beskytte deg

Sommerferien er rett rundt hjørnet og i år planlegger mange av oss ferien i Norge igjen. ID-tyven tar imidlertid ikke ferie.

Familie på båt

Artikkel

Er du på jakt etter drømmebåten? Unngå disse fellene

Stadig flere kjøper brukt båt, og 2020 var et rekordår på antall kjøpte bruktbåter. Her får du vite hvordan du kan unngå fellene som kan koste deg dyrt.