Forsikring

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål om forsikring. Bla nedover siden eller klikk på en av lenkene for å komme til den kategorien du ønsker.

Reiseforsikring Personforsikring Skadeforsikring

Meld skade

Reiseforsikring

Har du kundeprogram Gold, Platinum eller Akademikerne har du inkludert reiseforsikring om du betaler minimum 50 % av transportutgiftene med et kort eller konto i ditt kundeprogram. Det samme gjelder for deg som har Ung-kundeprogram med kredittkort.

Personforsikring

De fleste har forsikret bil og bolig, men glemt det viktigste - seg selv og familien. Våre forsikringer gir deg økonomisk trygghet når du trenger det som mest.

Skadeforsikring

 

Vi samarbeider med Tryg for å tilby deg gode priser på skadeforsikringer. Som Danske Bank-kunde har du derfor tilgang til et eget dedikert rådgiverteam hos Tryg, og alltid innboforsikring til en fast lav pris. 

Som kunde i Danske Bank får du rabatt på dine forsikringer hos Tryg. Jo flere forsikringer du samler- jo større rabatt kan du oppnå. Du kan få opptil 27 % rabatt på skadeforsikring. Via knappen under kan du selv bestille forsikringene du trenger, og beregne hvor mye du kan spare ved å samle alt hos Tryg.