Webinarserie: Fremtidsutsikter

Onsdag 16. November kl 13:00 - 14:00

Webinar: Fremtidsutsikter

Vår webinarserie med fokus på muligheter og utfordringer i et langsiktig politisk og økonomisk perspektiv. Vi inviterer en rekke eksperter inn i studio og debatterer ulike syn og scenarioer for det neste 10-året 

Vannmangel - fremtidens gull og en kilde til konflikt

Vann er en av verdens viktigste ressurser og blir stadig omtalt som fremtidens gull. Men verden tørster og vi står ovenfor et alvorlig problem for stadig flere mennesker. Den globale mangelen på rent drikkevann, setter våre evner til å forvalte denne livsviktige fellesressursen på prøve og kontroll over verdens ferskvannsressurser blir stadig viktigere.

Vi ønsker i denne sendingen å rette søkelyset mot den globale vannkrisen og hvordan både tilgang og mangel på vann utgjør en direkte og indirekte kilde til konflikt.

I investorperspektiv, hvordan kan norsk teknologi bidra til å løse verdens vannkrise og kan man investere i å sikre bærekraftig forvaltning av vann? Og hvordan kan man utnytte og videreutvikle dagens teknologi i morgendagens bærekraftige løsninger?

Med oss i sendingen har vi hydrogeolog Fridtjof Ruden fra det norske selskapet Ruden AS, som blant annet utvikler nyskapende metoder og teknologi i jakten på drikkevann under havbunnen.

Vi har også med oss leder for det nordiske forvalterteamet til Danske Bank, Lars Erik Moen.


Tidligere tema:

14. september. 2021
Krypto- og digitale valuta: genialt eller uten kontroll?

 

Påmelding

 

Tid: Tirsdag 16. november kl 13:00

Meld deg på her

 

Når du har meldt deg på webinarserien, vil du motta  påminnelse og link til hvert webinar på e-post før sending.

I webinaret vil du møte disse:

Fridtjov Ruden

Grunnlegger og CEO,
Ruden AS

Ruden er en dedikert vannleter og har gjennom hele yrkeskarrieren lett etter grunnvann. Hans bidrag i leting etter vann, har bidratt til at en stor andel mennesker i den tredje verden har fått en bedre tilværelse, og det med sitt eget liv som innsats.

Lars Erik Moen

Senior porteføljeforvalter,
Danske Bank

Moen ble tidligere i år kåret til beste forvalter på norske aksjer for fjerde gang. I tillegg er han kåret til Norges beste forvalter det siste tiåret og har vært i Danske Bank-systemet siden 2003.