Webinar: Oppdatering på aksjemarkedet

- med Lars Erik Moen og Anders Johansen

Opptak fra 24. oktober 2023.

cd1a31cc-b6f4-4c60-9afd-3c09bc23ebc8

Dato: Tirsdag 24. oktober kl 11:30

Oppdatering på aksjemarkedet

I dette webinaret vil Lars Erik Moen og Anders Johansen gi en markedsoppdatering, der de ser nærmere på både markedet hittil i år og hva som driver det fremover. Hvordan påvirkes markedet av den økonomiske situasjonen, geopolitikk og hvilke muligheter finnes?

De vil blant annet snakke om:

  • Hvilke ledende indikatorer bør man følge med på når man investerer?
  • De tar en nærmere titt på de ulike sektorene på Oslo Børs.
  • Hva driver avkastningen på kort og lang sikt?
  • De vil kommentere de store svingningene på børsen
  • Hvordan påvirker inflasjon og høyere kostnader?
  • Hvordan reagerer aksjemarkedet på stigende renter?
  • Utsikter for resultater og inntjening i selskapene fremover

Gi tilbakemelding

Foredragsholdere

Lars Erik Moen

Leder for Danske Banks nordiske aksjeforvaltning

Lars Erik Moen er senior porteføljeforvalter og sjef for det nordiske forvalterteamet i Danske Invest. Han startet sin finanskarriere ved meglerbordet til DnC (nå DnB) i 1987, jobbet som lærer, før konsulent i finansbransjen, og deretter forvalter
i mange år.

Moen ble i fjor kåret til "beste forvalter på norske aksjer" for fjerde gang. I tillegg er han kåret til "Norges beste forvalter" det siste tiåret. Lars Erik Moen har vært i Danske Bank systemet siden 2003.

Følg Lars Erik Moen på LinkedIn

Anders Johansen

Forvalter norske aksjer i Danske Bank Norge

Anders er forvalter for norske aksjer, og makroekspert, i Danske Bank Norge. Han følger opp selskaper inne olje og gass, oljeservice, materialer og eiendom, i tillegg til at han har ansvar for makroanalyser.
Tidligere har han vært Danske Banks sjefstrateg og en del av bankens globale strategiteam. Han har også tidligere vært leder for formuesforvalterne, der han har jobbet med å investere på vegne av noen av bankens største kunder.

Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra NHH. Anders har jobbet i finans i 18 år, blant annet i Storebrand som forvalter av globale fond og forvaltning av Storebrand Livs nesten 200 milliarder portefølje.

Meld deg på: Alternativer til bankinnkudd

Nå er tiden for å se på alternativer til bankinnskudd. Så hvilket alternativ har man til bankinnskudd? Senior porteføljeforvalter for norske renter, Nikola Olsen, vil gi et innblikk i hvordan likviditetsfond er konkurransedyktige i forhold til bankenes innskuddsbetingelser og hvorfor det er alternativer som bør vurderes.

Meld deg på 

Hold deg oppdatert


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.