Dine fordeler som student

Som studentmedlem i Tekna har du tilgang til en av Norges beste bankavtaler. Denne sikrer deg et godt tilbud i årene fremover. Det passer foreningen din på.
Du får blant annet gratis kort/konto, og PC/Mac- forsikring er inkludert så lenge du studerer.  

NOMINELL RENTE FRA

2,52 % *

 
* Gjelder medlemmer i Akademikerne Pluss-foreninger, og forutsetter at du har lønnsinngang og bruker banken i det daglige 
 •  Lån inntil 85% av boligens verdi
 • Har du ekstra sikkerhet kan du låne hele kjøpesummen
 • Din ektefelle/samboer får samme betingelser som deg"Du slipper stresset med å hele tiden reforhandle renta. Foreningen forhandler for deg, derfor er Akademikeravtalen blant de aller beste på rente – alltid"

Akademiker-student

 

Trygghet over tid

Avtalen med din forening sikrer deg svært gunstige betingelser i dag og årene fremover. 


Dine fordeler

 • BSU

  BSU - blant Norges beste

  I Danske Bank får du en av Norges beste BSU-renter. Akkurat nå er renta 3,85 %. 

  Bestill studentprogram

 • PC-/Mac-forsikring

  PC-/Mac-forsikring

  Du får gratis PC/Mac-forsikring så lenge du er student med medlemskap i en forening tilhørende Akademikerne og har brukskonto Akademikerne i Danske Bank. Forsikringen er gyldig på opp til fem år gamle maskiner. 

  Se gjeldende forsikringsbevis for PC-/Mac-forsikring
 • Fordeler og rabatter

  Som kunde i Danske Bank får du med DealPass fordeler og rabatter hos hundrevis av butikker, nettbutikker, hoteller og spisesteder, samt på velvære, aktiviteter og mye mer.

  Les mer om dine fordeler og rabatter.

 • Personlig service

  Eget kundesenter
  Du har tilgang til eget kundesenter. Her får du raskt svar og god hjelp, syv dager i uken.  Ring oss på telefon 987 05550 (5-sifret nr.  05550) eller sende en epost til 05550@danskebank.no. 


  Hjelp til bankbytte
  Når du skal bytte bank fyller du ut et bankbytteskjema, så ordner vi resten for deg. Se hvordan et bankbytte foregår


  Nettmøte
  Ha møte online med en rådgiver der det passer deg best. Du er selvfølgelig velkommen til en av våre kontorer, om du ønsker det. 

  Avtal rådgivning

 • Flere gode fordeler

   

  ID-tyverisikring: Hjelp til å forebygge ID-tyveri. Om uhellet skulle være ute bistår vi med å gi deg oversikt, begrense omfang og forhindre ytterligere økonomisk misbruk.Ring 987 05550 om du mistenker at du er utsatt for ID-tyveri, så hjelper vi deg.

  Priority Pass: Når du blir kunde, får du også et Priority Pass. Dette utstedes i tilknyning til ditt kredittkort. Med Priority Pass kan du benytte deg av over 1 200 flyplasslounger verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise. Kortet er gratis å ha, men du blir belastet AKA Priority Pass pr. person pr. besøk . 

  Ønsker du tilgang til OSL Lounge på Gardermoen og North Sea Lounge i Stavanger når du reiser utenlands, trenger du kun å bruke kredittkortet ditt. Du trenger ikke å registrere deg på forhånd, men det er viktig at du i resepsjonen oppgir at du er LoungeKey-medlem.

  Mer om Priority Pass

  Sperretjenesten:  Sperretjenesten er en gratis tjeneste som hjelper deg å sperre kort fra andre banker, mobilabonnement, pass og førerkort på en effektiv måte om du er uheldig å mister eller blir frastjålet noen av disse. Register her

  Fordeler og rabatter: Som kunde i Danske Bank får du med DealPass fordeler og rabatter hos hundrevis av butikker, nettbutikker, hoteller og spisesteder, samt på velvære, aktiviteter og mye mer.

  Les mer om dine fordeler og rabatter.