man working on laptop next to boy

Artikkel

Syv ting bedriften bør tenke på før ferien

Hvordan kan du sørge for at bedriften går på skinner, også når det er ferie? Her er noen tips og råd til hvordan du kan sørge for at alt går som vanlig.

Slik kan du beskytte bedriften mot svindel i sommer

Sommeren er høytid for svindel. Her har vi samlet de mest typiske metodene og hvordan man kan forebygge dette.

Vær oppmerksom på falske faktura i sommer

Svindelforsøk via epost til norske bedrifter forekommer nærmest daglig, og bakmennene blir mer utspekulerte i sine forsøk. Har din bedrift utarbeidet gode rutiner for å unngå å bli lurt i sommer?

Endringer i formuesskatt mm

Har du fått med deg at regjeringen fremmer forslag om å redusere formuesskatten på aksjeinvesteringer for 2020? Se nyhetsbrev fra skatteadvokatene.

Danske Bank tilbyr konto- og adresseringsregister til kunder

Bedriftskunder kan nå verifisere kontonummer gjennom tjenesten KAR.

Revidert nasjonalbudsjett 2020

Regjeringen har lagt frem sitt forslag til revidert budsjett for 2020. Det kom ingen vesentlige endringer på skatteområdet, men som ventet var forslagene naturligvis preget av covid-19 utbruddet.

- Store vekstmuligheter i grønne obligasjoner

Bærekraftsansvarlig i Danske Bank, Kristin Kvåle, sier til Finansavisen at det er et stort potensial i grønne obligasjoner fremover.

Aktuelt

Dette er Regjeringens krisetiltak for oppstarts- og vekstbedrifter

Disse konkrete tiltakene styres via Innovasjon Norge, og har som mål at utviklingsprosjekter kan gjennomføres til tross for resultatsvikt og likviditetsutfordringer.

Aktuelt

Kompensasjonsordningen for næringslivet

Med den nye kompensasjonsordningen kan bedrifter få en økonomisk kompensasjon for de månedene aktiviteten holdes nede. Målet med ordningen er å holde flere virksomheter flytende og utenfor konkurs. 

Andre tema