Siste nyttØkt sparesats gir fornøyde ansatte

Ved å øke bedriftens pensjonsinnskudd fra 2 til 4 prosent får Cathrine Faye i Arrangementsupport AS bedre pensjon, samtidig som selskapets skattefradrag økte.

Eierskifte - unngå de største feilene

Et eierskifte kan gi ny giv og nye ideer til en bedrift, men vær obs på hva som kan hindre deg fra å lykkes med prosessen. Slik gjør du.

Generasjonsskifte - planlegg med hjertet

Mer enn 65 % av bedrifter i Norge er familiebedrifter.* Noen bedrifter har planene klare om hvem som skal overta. I andre familiebedrifter kan dette være uavklart av mange forskjellige årsaker. Det viser seg at svært mange eierskifter forårsakes av uventede hendelser, plutselig hjertestans eller ulykker. Da kan det være lurt å ha tenkt igjennom arverekken på forhånd.

Internasjonal handel

Remburs – et must ved internasjonal handel?

Remburs blir stadig en stadig viktigere oppgjørs- og sikringsform ved handel med land utenfor Europa og USA.

Syv tips din bedrift bør huske før ferien

Disse syv tipsene hjelper deg med å beholde kontrollen, slik at du kan bruke ferien til det den bør brukes til: nemlig å slappe av.

Vær oppmerksom på falske faktura i sommer

Svindelforsøk via epost til norske bedrifter forekommer nærmest daglig, og bakmennene blir mer utspekulerte i sine forsøk. Har din bedrift utarbeidet gode rutiner for å unngå å bli lurt i sommer?

Artikkel

Handel med europeiske land - billigere og raskere

Betaling på tvers av landegrensene kan være både tidkrevende, risikabelt og i noen tilfeller kostbart. Danske Bank er alene i markedet med en løsning for effektiv betaling i utvalgte land i Europa.

Slik får SIVA raskt overblikk over økonomien i selskapet

- Som leder innenfor økonomi er det viktig for meg å få en rask oversikt over økonomien i konsernet uten å sammenstille data fra mange systemer og bearbeide tallene for mye, sier Ove Rød Henriksen, fagansvarlig i økonomi og finans i Siva – selskapet for industrivekst. 

Norske bedrifter bygger fremtidens bank

I tett dialog og samarbeid med 200 bedrifter i Norge, har Danske Bank utviklet en nettbank for fremtiden. Bedriftskunder i banken har over flere år bidratt med ideer og innspill til hvilke utfordringer de ønsker at banken skal løse.

Andre tema