Webinar: Bærekraft, Bank og Business

Opptak fra 13. januar 2022

e8aee4b7-600d-4295-b471-fea5682d81f3

Hvordan integrere bærekraft i innkjøpsprosessen?

Bærekraftansvarlig i Danske Bank, Kristin Kvåle, tar oss i dette webinaret gjennom hvordan vi kan integrere bærekraftige innkjøpsprosesser på best mulig måte i bedriften.

Agenda

 • Edit König-Bihari, ansvarlig for bærekraftig innkjøp i Danske Bank, forteller om hvordan vi i Danske Bank jobber for å sikre at leverandørene våre oppfyller de krav vi setter til ansvarlighet.
 • Gisle Hauge, innkjøpssjef i Fjordkraftkonsernet forteller om deres krav til klimanøytralitet gjennom sitt initiativ "Klimanjaro".

 • Gi tilbakemelding

  Last ned presentasjonen som benyttes under sending

  I webinaret møter du disse:


  Edit König-Bihari

  Ansvarlig for bærekraftig innkjøp
  Danske Bank
  Edit har 18 år lang internasjonal erfaring innen strategisk innkjøp i blant annet Ungarn, Montenegro, Asia og Norge. Hun har en mastergrad fra BI i Grønn vekst, og har siden mai 2020 jobbet hos Danske Bank med å bygge en bærekraftig leverandørkjede på konsern nivå.


  Gisle Hauge

  Innkjøpssjef i Fjordkraftkonsernet
  Fjordkraft
  Gisle har lang erfaring med strategiske, så vel som operasjonelle Innkjøp. Han er utdannet jurist og har tidligere erfaring fra advokatvirksomhet, management consulting, offentlig forvaltning og internasjonale organisasjoner. I Fjordkraft har han blant annet hatt ansvaret for å implementere Klimanjaro, Fjordkraft sitt prisvinnende klimainitiativ. Gjennom dette arbeidet har Fjordkraft skapt en klimanøytral verdikjede som et bidrag i arbeidet med å oppfylle Parisavtalens intensjoner.