Webinar: Bærekraft, Bank og Business

En serie webinarer som har som mål å dele kompetanse, erfaring og inspirasjon innenfor et område som noen ganger kan være vanskelig å tilnærme seg som bedrift, uansett størrelse.

Opptak av webinar fra torsdag 9. februar. Webinaret varer i 26 minutter. 

e9852c3f-6f60-434a-af0c-6e0777887b21


Ønsker du å snakke med oss om muligheter for din bedrift?

Kontakt meg

Hvordan styrke omstilling og konkurransekraft gjennom bærekraftsrapportering?

Krav om mer omfattende bærekraftsrapportering er en del av EUs Handlingsplan for bærekraftig finans. Kravene stilles til de største selskapene først, men også for mindre bedrifter kan det lønne seg allerede nå å forberede og begynne å tilpasse seg til økte rapporteringskrav. Det handler om åpenhet, tillit og troverdighet, og ikke minst konkurransekraft.

Agenda

  • Hva betyr nye krav og reguleringer innenfor bærekraft for din bedrift?
  • Hvorfor kan det være viktig å være i forkant av rapporteringskrav?
  • Hvordan kan dere tilnærme dere rapporteringsprosessen?
  • Hvilke fordeler kan bærekraftsrapportering ha for bedriften? Og hvordan kan det bli et konkurransefortrinn?
  • Hvordan kan vi som bank hjelpe din bedrift med grønnere valg og kompetanse?

Gi tilbakemelding

Tidligere sendte webinar

37e3a11b-e446-4703-bd2c-988b08ba220e

I webinaret møter du disse:

Kristin Valen Kvåle

Bærekraftsansvarlig i Danske Bank Norge

Kristin har mange års erfaring fra bank og finans, først i DnB og deretter i Danske Bank. Hun har hele tiden jobbet med bedriftskundesegmentet, både shipping, børsnoterte selskaper og mindre selskaper, hvor hun har hatt ulike lederroller. De siste 5 årene har hun har hatt ansvar for bærekraft i Danske Bank i Norge.

Kristin er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Daniel Brenden

Bærekraftsekspert i Danske Bank

Daniel har ni års erfaring med å vurdere trender i den globale og europeiske energisektoren, med fokus på skjærepunktet for bærekraft, regulering og ny teknologi på sektorinvesteringer og utviklingstrender. Han har jobbet tett med bærekraftsspørsmål med et spesielt fokus på dekarbonisering og bærekraftig finans, og som bærekraftsekspert i Danske Bank er Daniel i dialog med mange selskap om hvordan de skal jobbe med ESG og bærkrafts rapportering samt mulighetsrommet for bærekraftslinkede og grønne lån.

Før Danske Bank jobbet han i DNV, hvor han blant annet gjorde andrepartsvurderinger for bærekraftslinket og grønn finans, samt så på virkningen av energipolitikk og regulering – da spesielt EU’s Green Deal, FiT for 55 og EU-taksonomien. Daniel har også tidligere jobbet som fornybar energi og kraft analytiker i Fitch Solutions.

Nyttig info


Content is loading