Trygghet over tid

Som medlem i Afag har du tilgang til en av Norges beste bankavtaler. Avtalen sikrer deg et godt tilbud i årene fremover. Du og din ektefelle/samboer får ekstra gode betingelser på boliglån, billån og daglige banktjenester. 

Arkitekt, men ikke medlem i Arkitektenes forbund? Meld deg inn

Få tilbud på boliglån Avtal møte

Bestill kundeprogram

Aksjesparekonto

- for deg som sparer i aksjer og fond

Frem til nyttår kan du flytte aksjer og aksjefond inn på Aksjesparekonto - uten å betale skatt på eventuell gevinst du måtte ha. Ønsker du å flytte dine fond og aksjer fra andre banker, er fristen 1. desember.

Lær mer om Aksjesparekonto

4F810747B958EDDF

Ta i bruk medlemsfordelene dine

 • Boliglån  Skal du kjøpe bolig eller flytte lånet, er det viktig at lånet du velger er riktig for deg. Uansett om det er forutsigbarhet, fleksibilitet eller noe annet som betyr mest, har vi det lånet som passer nettopp deg. Når du søker om lån eller finansieringsbevis, vil du få et uforpliktende lånetilbud. Du kan velge mellom disse lånene:


  Boliglån Ung
  Nominell rente: 1,95 % (Ikke-medlem: 2,45 %)
  Boliglånet for deg under 34 år, og gjelder uansett om du kjøper bolig for første, andre eller femte gang. Du beholder både lånet og den gode renten etter at du har fylt 34 år, forutsatt at lånet ikke endres. En refinansiering eller en opplåning vil være en endring. Er dere to om lånet, gjelder alderen til den yngste av dere. 


  Boliglån med flytende rente
  Nominell rente: 1,99 % (Ikke-medlem: 2,75 %)
  Velger du flytende rente på lånet, kan renten og terminbeløpet øke eller synke i perioder. Boliglån med flytende rente er et fleksibelt lån. Ved behov kan du søke om avdragsfrihet i en periode, endre forfallsdato og nedbetalingstid.

  Boliglån med flytende rente kan kombineres med fastrentelån. Fastrentedelen av lånet vil ikke påvirkes av rentesvingningene i markedet, noe som gir deg ekstra trygghet i hverdagen. Du kan når som helst flytte hele eller deler av boliglånet ditt til et fastrentelån og binde renten i 3, 5 eller 10 år.  


    Boliglån med fast rente
  Nominell rente, fra: 2,50 % (Ikke-medlem, fra: 2,60 %)
  Velger du fastrentelån, er du bundet til en fast rente og nedbetalingsplan for 3, 5 eller 10 år. Med et fastrentelån vet du hva du skal betale i måneden i perioden renten er bundet. Renten på fastrentelånet påvirkes ikke av renteendringer i markedet. Motivet for å velge fastrente, bør altså være forutsigbarhet, ikke en form for rentespekulasjon. 


  Boligkreditt
  Nominell rente: 1,99 % (Ikke-medlem: 2,85 %)
  Boligkreditt  omtales ofte som rammelån. Med Boligkreditt bestemmer du selv hvor mye du ønsker å bruke, hva du skal bruke lånet til og når du vil bruke det. Du bestemmer også når og hvordan lånet skal betales tilbake. Med andre ord et svært fleksibelt lån for deg som har en ryddig økonomi.  


  Alle priser forutsetter at du har lønnsinngang og bruker banken i det daglige.

 • Billån

   

  Billån

  Nominell rente, fra: 2,95 % (Ikke-medlem, fra: 4,35 %)
  Går du med planer om kjøp av bil? Da vet du at drømmebilen kan dukke opp når som helst. Vi hjelper deg med gunstig finansiering, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Hos oss kan du låne inntil 100 % av kjøpesummen. Søker du i dag, har du finansieringsbeviset i orden når bilen du skal ha dukker opp på markedet.

  Sjekk ut vår billånskalkulator / søk om billån

  Har du spørsmål, er du velkommen til å ringe oss på 987 05550 (05550), eller du kan sende oss en e-post til 05550@danskebank.no.

 • Kort og konto  Vi har samlet konto, kort og nettbank i et eget kundeprogram for deg som foreningsmedlem: 

  Brukskonto 

  Du får en brukskonto til lønnsinngang og daglig bruk med fordelaktig rente, samt en sparekonto med bankens beste rente. I nett-, mobil- og brettbanken finner du egne fordelssider for deg som foreningsmedlem, og regningsbetaling er gebyrfri. 
  Innskuddsrente: 0,25 % (Ikke-medlem: 0,05 %).

   

   

  Bankkort

  Du får et bankkort (debetkort) i gulldesign med foreningslogo. Kortet har kontaktløs betalingsfunksjon og er gebyrfritt i bruk. Det er 0,25 % lavere valutapåslag ved bruk av kortet i utlandet, noe som er gunstig for deg som bruker kortet mye i utlandet.
  Årsgebyr: kr 300.

   

  Har du spørsmål om kort kan du se svar på ofte stilte spørsmål her 

   

   

  Kredittkort (Akademiker-kortet)

  Kredittkortene er i gulldesign med foreningslogo, og har gebyrfri bruk på varekjøp. Det er ingen årsgebyr på kredittkortene, og du får en fordelaktig rente ved betaling etter rentefri periode. Akademiker-kortet dekker dine behov for kortsiktig kreditt. Kortet gir deg Norges råeste drivstoffrabatt på alle Essostasjoner i Norge - hele 90 øre ved pumpepris på 14 kr/l (cashback 4 % + 34 øre/l Esso-rabatt).  Fra 22. november får du tillegg 2 % cashback på alle andre bensinstasjoner. 

  Effektiv rente er 16,85 % ved 15.000 utestående over 12 måneder. Kredittkostnad på 1.303, totalt 16.303. Betales utestående kreditt ved forfall påløper det ingen renter, og du får full utnyttelse av rabatter tilknyttet kortet.
   

  Ønsker du kun Akademiker-kortet (ekskl. bankkort, konto og nettbank), bestiller du det her. 

 • Sparing og investering

   

   Sparekonto
  Innskuddsrente: 1,50 %(Ikke-medlem: 0,30 %)
  Med Sparekonto Akademikerne får du bankens beste rente fra første krone, og månedlig kapitalisering av renten. Dette gir en bedre effektiv rente enn for våre øvrige sparekontoer. Det er ingen begrensning i bruk.

   

   

  Aksjesparekonto

  Nå er det enklere og gunstigere å spare i aksjer og aksjefond. Før årsskiftet kan du flytte aksjer og aksjefond med urealisert gevinst inn på konto, uten å betale skatt. Kontoen er gratis og vil vises i din kontooversikt med det samme.  Les mer og bestill Aksjesparekonto her.

  Rabatt på aksjehandel

  Du kan handle norske, danske og svenske aksjer via Danske Banks onlineløsninger til en redusert kurtasje på 0,05 % (standard pris er 0,15%).  

 • Forsikring

   

   

  Reise- og avbestillingsforsikring

  Du får reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler minst 50 % av reisen fra konto eller betaler med et hvilket som helst kort fra Danske Bank. Se gjeldende forsikringsvilkår og forsikringsbevis.


  Kjøpsforsikring

  Som en ekstra trygghet, er alle  gjenstander (unntatt motorkjøretøy og konsumvarer) du kjøper mellom kr 1 000 og 25 000 med et av dine Danske Bank-kort eller konto, forsikret i 30 dager fra kjøpsdato.


  Person- og skadeforsikring

  Avtalen med Storebrand gir deg svært gode priser og vilkår på alle typer forsikringer. Les mer om person- og skadeforsikring.

 • Student


  Gratis kundeprogram

  Så lenge du er studentmedlem, får du gratis kundeprogram (ordinært kr 300,-)

   

  Gratis PC-/Mac-forsikring

  Med studentkundeprogram følger PC/Mac-forsikring, helt uten kostnad!

  BSU - blant Norges beste

  I Danske Bank får du en av Norges beste BSU-renter. Akkurat nå er renta 3,40 % 

  Les mer / bestill studentprogram

 • Bedrift


   

  Har du egen bedrift, eller drømmer du om å starte for deg selv?

   Som selvstendig næringsdrivende får du ekstra gode betingelser for din bedrift. Hos oss møter du imøtekommende og tilgjengelige rådgivere som kjenner din bransje. Sammen med moderne og brukervennlige løsninger gjør rådgiverne det enklere for deg å håndtere din økonomiske hverdag. 

  Dine bedriftsfordeler

   

 • Personlig service


  Eget kundesenter

  Du får tilgang til et eget kundesenter ved å ringe oss på telefon 987 05550 eller sende en epost til 05550@danskebank.no.   Hjelp til bankbytte

  Når du skal bytte bank fyller du ut et bankbytteskjema, så ordner vi resten for deg. Se hvordan et bankbytte foregår

   

  Nettmøte

  Ønsker du å snakke med en rådgiver er vi fleksible på tidspunkt. Du kan få rådgivning i et av våre 26 kontor, på telefon eller via Nettmøte på din egen PC - der du er.

   

  Avtal rådgivning

 • Flere gode fordeler

  Concierge Service

  Vår Concierge Service kan hjelpe deg med en rekke ting for å gjøre din hverdag enklere. Blant annet kan vi hjelpe deg med bestillinger av reiser, billetter og restaurantbesøk. Tjenesten er gratis å bruke, du blir kun belastet for det Concierge Service evt. bestiller for deg. Ring 987 02004.
  Se spesialtilbud for deg som foreningsmedlem. 


  ID-tyverisikring

  Hjelp til å forebygge ID-tyveri. Om uhellet skulle være ute bistår vi med å gi deg oversikt, begrense omfang og forhindre ytterligere økonomisk misbruk.Ring 987 05550 om du mistenker at du er utsatt for ID-tyveri, så hjelper vi deg.

   

  Krogsveen /Meglerhuset Nylander

  Ved salg av bolig gjennom Krogsveen eller Meglerhuset Nylander får du gratis verdivurdering, Trygg Bolighandel og tre visninger.

  Priority Pass

  Når du blir kunde, får du også et Priority Pass. Med Priority Pass kan du benytte deg av over 1 200 flyplasslounger verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise. Kortet er gratis å ha, men du blir belastet AKA Priority Pass pr. person pr. besøk .

  Ønsker du tilgang til OSL Lounge på Gardermoen og North Sea Lounge i Stavanger, trenger du kun å bruke kredittkortet ditt. Du trenger ikke å registrere deg på forhånd, men det er viktig at du i resepsjonen oppgir at du er LoungeKey-medlem.

   

   


Danske Bank Reward

Du får bonus når du handler i utvalgte butikker, uansett hvilket kort du bruker fra Danske Bank.

Se hvor du får bonus

Har du egen bedrift?

Som medlem i en akademikerforening får du bedre tilbud også for din bedrift. Du får halv pris på bedriftspakker og gebyrfritt firmakort i tillegg til bedre betingelser på lån og kreditter.

Les mer om dine akademiker-fordeler

Eiendomsmeglere

Du som medlem kan benytte deg av gode fordeler hos våre prefererte eiendomsmeglere, Krogsveen, Meglerhuset Nylander, Meglerhuset Rele og SNE.

Les mer om KrogsveenMeglerhuset Nylander, Meglerhuset Rele og SNE.