Samarbeidet mellom Akademikerne Pluss og Danske Bank avsluttes ved årsskiftet.
Du er en viktig kunde. Derfor kan du være trygg på at du fremdeles vil få svært gode betingelser og priser.
Les hva som skjer med ditt kundeforhold

Akademikerne Pluss

På vegne av 11 foreninger i Akademikerne forhandler Akademikerne Pluss frem de beste fordelene og tilbudene for deg som er medlem. I Danske Bank er du til enhver tid sikret gode vilkår og en av markedets beste lånerenter, både som privat- og bedriftskunde. 

Nominell rente fra 4,79 %*

Effektiv rente fra 4,92 %* 

* Gjelder Boliglån UNG for deg under 34 år

  • Lån inntil 85% av boligens verdi
  • Har du ekstra sikkerhet kan du låne hele kjøpesummen
  • God rente på billån

Velg din AkademikerforeningMedlem i Econa? Fra 1. januar 2023 avsluttet Econa samarbeidet med Akademikerne Pluss. Er du allerede kunde hos oss vil du fortsatt få gode vilkår på boliglån og andre tjenester hos oss. Ønsker du å bli kunde er du selvfølgelig også hjertelig velkommen. 
Les mer her

Ta en "helsesjekk" av økonomien

Marthine Bodd Five er leder for privatmarked i Danske Bank, og hun er klar i talen: – I urolige tider bør alle ta en gjennomgang av sin personlige økonomi. Nå kommer vi ut av en lang periode med lave renter. Penger har i praksis vært gratis å låne, fordi inflasjonen har vært høyere enn rentene. Selv tror jeg de aller fleste kommer til å lande ganske pent og pyntelig, men tiden er nok likevel moden for å ta en liten avsjekk på økonomien for mange.

Eksempel: Har du tre millioner i boliglån og en rente på 4,85 prosent hos din nåværende bankforbindelse, sparer du 10 800 kroner i året ved å benytte Akademikerne-Pluss bankavtale:

4,85 % – 4,49 % = 0,36 % * 3 000 000 = 10 800 kroner*

10 800 kroner i reduserte rentekostnader på et år er mye penger, som du kan bruke på andre ting – kanskje investeringer eller sparing til noe du ønsker deg? Er boliglånet ditt eller nåværende rente høyere, sparer du selvsagt mer.


Les mer om bankdirektørens beste tips

*Beregning av besparelse er forenklet, og ikke hensyntatt rentes rente og skattefradrag.

Hvor mye kan jeg låne?

Med boliglånskalkulatoren kan du få en pekepinn på hvor mye du kan låne og hva lånet vil koste deg. Her kan du også simulere renteendringer.

Prøv boliglånskalkulatoren

Gode studentfordeler

Er du student og medlem i en Akademiker Pluss-forening? Da får du mange gode fordeler som kunde i Danske Bank. I hele studietiden får du gratis forsikring til PC/Mac, gratis bankkort og konto, så vel som vår aller beste boliglånsrente fra nom. rente 4,79 % .

Les mer om dine studentfordeler

Les også


Content is loading