Dine fordeler som student

Som student har du tilgang til en av Norges beste bankavtaler. Denne sikrer deg et godt tilbud i årene fremover. Du får blant annet gratis kort/konto, og PC/Mac-forsikring er inkludert så lenge du studerer.  "Du slipper stresset med å hele tiden reforhandle renta. Foreningen forhandler for deg, derfor er Akademikeravtalen blant de aller beste på rente – alltid"

Akademiker-student

 

Trygghet over tid

Avtalen med din forening sikrer deg svært gunstige betingelser i dag og årene fremover. 


Dine fordeler

 • BSU

  BSU - blant Norges beste

  I Danske Bank får du en av Norges beste BSU-renter. Akkurat nå er renta 3,40 %. 

  Bestill studentprogram

 • PC-/Mac-forsikring

  PC-/Mac-forsikring

  Du får gratis PC/Mac-forsikring så lenge du er student med medlemskap i en forening tilhørende Akademikerne og har brukskonto Akademikerne i Danske Bank. Forsikringen er gyldig på opp til fem år gamle maskiner. 

  Se gjeldende forsikringsbevis for PC-/Mac-forsikring
 • Danske Bank Reward

  Danske Bank Reward

  Du får bonus i utvalgte butikker og restauranter. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke et av dine Danske Bank-kort når du betaler. Flere ganger i året har våre Reward-partnere kampanje med ekstra bonus på alt du handler.

  Se hvor du får bounus. 

 • Personlig service

  Eget kundesenter
  Du har tilgang til eget kundesenter. Her får du raskt svar og god hjelp, syv dager i uken.  Ring oss på telefon 987 05550 (5-sifret nr.  05550) eller sende en epost til 05550@danskebank.no. 


  Hjelp til bankbytte
  Når du skal bytte bank fyller du ut et bankbytteskjema, så ordner vi resten for deg. Se hvordan et bankbytte foregår


  Nettmøte
  Ha møte online med en rådgiver der det passer deg best. Du er selvfølgelig velkommen til en av våre kontorer, om du ønsker det. 

  Avtal rådgivning