Et skreddersydd tilbud for deg

Som medlem i Lederne har du og din ektefelle/samboer tilgang til ekstra gode priser og vilkår på produkter og tjenester i Danske Bank. Dere får tilgang til dyktige rådgivere som gir helhetlig rådgivning, og skreddersyr et banktilbud som passer deres liv.

NOMINELL RENTE

 

1,40 %*

*Er du under 34 år kan du få Boliglån UNG fra 1,30 %. Forutsetter at du/dere som låntaker(e) har lønnsinngang og bruker kort-regningsbetaling.

 • Lån inntil 85 % av boligens verdi
 • Få opptil 50 % rabatt på kort og konto
 • Vår beste rente på sparekonto

Leder, men ikke medlem i Lederne? Les mer om dine medlemsfordeler og meld deg inn her.

Trenger du hjelp med BankID? Klikk her

Sparing og investering

Ledernes Sparekonto

 • Vår beste rente fra første krone: 0,65 %
 • Årlig kapitalisering av renten.
 • Helt uten begrensing i bruk. 

 

I Danske Bank tilbyr vi et bredt spekter av aksje-,rente- og kombinasjonsfond

Les mer om spring i fond

Helhetlig rådgivning

- sikrer deg økonomisk trygghet

Du skal kunne se for deg en fremtid hvor du føler deg trygg. Derfor får du som kunde i Danske Bank en full økonomisk gjennomgang.

Kanskje har du pensjonsordning via jobben? Vet du om den er bra, middels eller i verste fall dårlig? De aller fleste har også forsikring gjennom jobb, men de aller færreste vet hva den dekker. Sammen kan vi finne muligheter du enda ikke har tenkt på, og de løsningene som fungerer best for deg og dine - nå og i årene fremover. 

Ta i bruk fordelene dine

 • Allerede kunde i Danske Bank?

  Er du medlem i Lederne og kunde i Danske Bank? Fyll ut skjema nedenfor. Dette gjelder også evt ektefelle/samboer.
  Har du kundeprogram Basis (blått kort) må du bestille nytt partnerprogram. Du kan velge mellom Gold eller Platinum. Gold koster det samme som basis (25 kr,- per mnd.), og Platinum koster 50 kr per mnd. Du kan bestille kundeprogram på denne siden.

  Vi trenger følgende informasjon:


 • Boliglån

  Skal du kjøpe bolig eller flytte boliglånet, er det viktig å finne den løsningen som er riktig for deg og ditt liv. Uansett om du har behov for forutsigbarhet, fleksibilitet eller noe annet, har vi det lånet som passer nettopp deg. Når du søker om lån eller finansieringsbevis, får du et uforpliktende lånetilbud. Alle våre låneprodukter kan kombineres, og sammen skreddersyr vi et tilbud som passer din hverdag.

  Boliglån: Nominell rente 1,40 % (ordinær pris: 2,15 %)

  Boliglån UNG: Nominell rente 1,30 % (ordinær pris: 1,85 %)

  Boligkreditt: Nominell rente 1,45 % (ordinær pris: 2,25 %)

  Boligkreditt 45 %: Nominell rente 1,40 % (ordinær pris: 1,90 %)

  Boliglån med fast rente:

  Ønsker du en mer forutsigbar økonomi, kan du med fastrentelån sikre deg mot renteendring i en periode på 3, 5 eller 10 år. Med fastrente på boliglånet, vet du nøyaktig hvor mye du skal betale hver måned i den perioden du binder lånet. På denne lånetypen tilbyr vi ingen ekstra rabatter, men renten er allikevel fordelaktig.

  Les mer om fastrentelån

  Forutsetter at du/dere som låntaker(e) har lønnsinngang og bruker kort-regningsbetaling.

 • Kort og konto

  Kort og konto i Danske Bank er samlet i kundeprogrammer. Som medlem i Lederne får du rabatt på de beste: 

  GOLD Kundeprogram 

  Dette er vårt mest populære kundeprogram. Det inkluderer blant annet 3 gebyrfri kort (herunder 365Direkte MasterCard*), reise- og avbestillingsforsikring, sperretjeneste for kort, mobil og pass, ID-tyverisikring og rabatter og fordeler via DealPass. Du betaler ingen årsgebyr for kortene og ingen daglige gebyrer.
  Månedlig pris: 25 kr (Ordinær pris: kr 50). 

  PLATINUM kundeprogram

  Vårt mest eksklusive kundeprogram fullspekket med fordeler. Det inkluderer blant annet 3 gebyrfri kort (herunder 365Direkte MasterCard*), reise- og avbestillingsforsikring, sperretjeneste for kort, mobil og pass, ID-tyverisikring og rabatter og fordeler via DealPass. I tillegg får du Priority Pass**, Concierge Service og et eksklusivt kortdesign. Du betaler ingen årsgebyr for kortene og ingen daglige gebyrer.
  Månedlig pris: 50 kr (Ordinær pris: kr 75).

  *365 MasterCard

  365Direkte Mastercard er inkludert i både GOLD og PLATINUM, og gir deg Norges råeste drivstoffrabatt. Du får 85 øre/l i rabatt hos Esso ved en pumpepris på 14 kr/l (cashback 3,65 % + 34 øre Esso-rabatt). I tillegg får du 2 % cashback på alle bensinstasjoner som ikke er Esso.

  **Priority Pass

  Bestiller du kundeprogrammet PLATINUM får du også et Priority Pass. Med Priority Pass kan du benytte deg av over 1 000 flyplasslounger verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise. Kortet er gratis å ha, men du betaler en inngangsavgift hver gang du benytter en lounge. 

 • Sparing og investering

  Få hjelp til å lage en spare- og investeringsplan som gjør at du får en fremtid å glede deg til. Våre investeringsrådgivere skreddersyr løsninger som passer din hverdag, dine ønsker og behov. Du finner et bredt tilbud av aksje-, rente- og kombinasjonsfond i Danske Bank.

   

  Finn riktig spareløsning for deg

 • Billån

   

  Nominell rente, fra: 2,70 % (Ordinær pris, fra: 3,60 %)

  Går du med planer om kjøp av bil? Vi hjelper deg med gunstig finansiering, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Hos oss kan du låne inntil 100 % av kjøpesummen.
  Søk i dag, så har du finansieringsbeviset i orden når bilen du skal ha dukker opp på markedet.

   

  Søk billån

 • UNG/student

  Enda bedre boliglånsrente

  Er du under 34 år får du enda bedre boliglånsrente. Som medlem i Lederne får du nominell rente på 1,30 % (ordinær UNG-rente: 1,85 % )

  BSU - boligsparing for unge

  Boligsparing for Ungdom er for deg som er 33 år eller yngre, og som har skattbar inntekt. Du kan spare inntil 25 000 kr i året til og med det kalenderåret du fyller 33 år, og maksimalt 300 000 kr.  Akkurat nå er renten på BSU på  2,80 %

  Kundeprogram UNG

  Er du mellom 18-27 år får du ekstra god vilkår på kort og konto. Du betaler ingen årsgebyrer og har gebyrfri bruk av kortet, i tillegg får du tilgang til hundrevis av rabatter via DealPass. Du kan lese mer om og bestille kundeprogram UNG her.

 • Forsikring

   

  Reise- og avbestillingsforsikring

  Du får reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler minimum 50 % av reiseutgiftene med et kort eller konto tilknyttet GOLD eller PLATINUM.

  Reise- og avbestillingsforsikringen forutsetter at du er medlem av Norsk folketrygd, eller tilsvarende ordning i Norden, og bor i Norden på en folkeregistrert adresse.

  Kjøpsforsikring

  Har du valgt kundeprogrammet PLATINUM er alle gjenstander (unntatt motorkjøretøy og konsumvarer) du kjøper for mellom kr 1 000 og 25 000 med ditt kort eller via konto, forsikret i 30 dager fra kjøpsdato.

  Les mer om PLATINUM og finn forsikringsvilkår her.

  Les mer om GOLD og finn forsikringsvilkår her.

 • Fordeler ved salg av bolig

  Meglerhuset Nylander

  Ved salg av bolig gjennom Melgerhuset Nylander, får du som Danske Bank-kunde gratis verdivurdering og tre gratis visninger. Du får også konseptet "trygg bolighandel" gratis. Dette har en verdi på 6000 kr, og inkluderer hjelp med å finne riktig bolig, en sparringsparter rundt kjøp av bolig og budrunde, samt klargjøring av egen bolig for optimalt salg.

  Propr - Norges største digitale boligsalgstjeneste

  Boligsalgstjenesten Propr tilrettelegger for at boligselgere kan selge selv på en enkel, trygg og lønnsom måte. Som Danske Bank-kunde får du rabatt på tjenesten. Selger du boligen din via Propr, og lar Propr ordne tilstandsrapport, nødvendige dokumenter, Finn-annonse og oppgjør, spanderer de fotograf (en tjeneste som ellers koster 3 990 kr). Har du allerede en kjøper, kan Propr også hjelpe deg med kontrakt og oppgjør.
  Se fordelene hos Propr.
 • Private Banking

  Har du eget investeringsselskap eller mer enn 5 millioner privat i oppsparte midler?

  Som Private Banking kunde i Danske Bank og vårt analyseverktøy Formueprognose, får du klare perspektiver på din formue, både nå og for resten av livet. Gjennom individuell rådgivning, gir vi deg totaloversikt over din formue, samt investeringsråd og veiledning fra våre skatteadvokater og investeringsspesialister innenfor skatt, arv, generasjonsskifte og formuesforvaltning. Ønsker du mer informasjon kan du ringe oss på Private banking tlf eller kontakte oss via kontaktskjema.

 • Personlig service

  Eget kundesenter

  Du får tilgang til et eget kundesenter ved å ringe oss på telefon 987 05580. 

  Hjelp med bankbytte

  Skal du og din familie bytte bank, får du hjelp fra vårt eget velkomstteam gjennom hele prosessen med å bli kunde hos oss. Les mer om bankbytte her. 

  Nettmøte

  Ønsker du å snakke med en rådgiver er vi fleksible på tidspunkt. Du kan få rådgivning i et av våre 20 kontor, på telefon eller via Nettmøte på din egen PC - der du er.

 • Flere gode fordeler

  Priority Pass

  Velger du kundeprogrammet PLATINUM får du også et Priority Pass. Dette utstedes i tilknytning til ditt kredittkort. Med Priority Pass kan du benytte deg av over 1 200 flyplasslounger verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise. Kortet er gratis å ha, men du blir belastet ditt Mastercard pr. person pr. besøk .

  Ønsker du tilgang til OSL Lounge på Gardermoen og North Sea Lounge i Stavanger når du reiser utenlands, trenger du kun å bruke kredittkortet ditt. Du trenger ikke å registrere deg på forhånd, men det er viktig at du i resepsjonen oppgir at du er LoungeKey-medlem.

  Mer om Priority Pass

  ID-tyverisikring

  Hjelp til å forebygge ID-tyveri. Om uhellet skulle være ute bistår vi med å gi deg oversikt, begrense omfang og forhindre ytterligere økonomisk misbruk. Ring 987 05580 om du mistenker at du er utsatt for ID-tyveri, så hjelper vi deg.

  Sperretjenesten

  Sperretjenesten er en gratis tjeneste som hjelper deg å sperre kort fra andre banker, mobilabonnement, pass og førerkort på en effektiv måte om du er uheldig å mister eller blir frastjålet noen av disse.

  Innlogging GOLD
  Innlogging PLATINUM

  Fordeler og rabatter

  Som kunde i Danske Bank får du med DealPass fordeler og rabatter hos hundrevis av butikker, nettbutikker, hoteller og spisesteder, samt på velvære, aktiviteter og mye mer. Les mer om dine fordeler og rabatter.


Fordeler og rabatter med DealPass

Som kunde i Danske Bank får du med DealPass fordeler og rabatter hos hundrevis av butikker, nettbutikker, hoteller og spisesteder, samt på velvære, aktiviteter og mye mer.

Mer om dine DealPass-rabatter