Mest leste:


Siste nytt:


Setter fokus på mangfold og likestilling

Med flere tusen deltagere samlet onsdag 6. Mars - to dager før den internasjonale kvinnedagen - satte deltagerne på She Conference fokus på likestilling og mangfold i næringslivet.

Satser videre på nye teknologiske løsninger

Takket være teknologi fra Spiir kan Danske Banks kunder se kontoer fra andre banker i mobilbanken. – Dette er bare begynnelsen. Vi har store ambisjoner om å sammen utvikle flere løsninger som gagner kundene, sier Knut Anders Wangen, Kommersiell Direktør i Danske Bank Norge.

Danske Bank lanserer Google Pay

Bankens kunder får tilgang til Google Pay, en ny tjeneste som gjør det mulig å enkelt betale med mobilen.

Bidrar med råd til klimapositivitet

Danske Banks gründerplattform +impact skal hjelpe oppstartsselskaper med å løse miljømessige og sosiale problemer. En av deltagerne i plattformen er CHOOOSE, som vant prisen som beste nordiske startup med sitt fokus på klimapositivitet.

Nytt akseleratorprogram for bærekraftige bedrifter

11. oktober kickstartet Danske Bank et ti-ukers treningsprogram for 10 utvalgte nordiske startups. Målet er å hjelpe de til å finjustere deres forretningsplan og øke sine vekstmuligheter.

Lar deg samle alle dine bankkontoer i én app.

Danske Bank har som første bank i Norge kommet med en ny funksjonalitet i mobilbanken som gjør det mulig for kunder å se saldo og transaksjoner på kontoen i andre banker. 

Solid bankhåndverk er fortsatt det viktigste i fremtiden

Onsdag møttes banksjefene i Norges største banker til debatt om fremtidens bank i DN-teltet under Arendalsuka. Trond Mellingsæter, Country Manager i Danske Bank, er klar på at man må værende ledende på teknologi, men at banken ikke må glemme sitt opphav.

Trond Mellingsæter besøkte NTNU og gründerne i Trondheim.

Gir gründere unike muligheter i Kina

I løpet av høsten sender Danske Bank og akselerator-programmet NHack seks gründerselskaper til Shanghai. Der skal de få hjelp til å etablere seg i Kina eller å hente kapital i landet.

Eir of Norway vant She Arena - satser på bærekraftig eksport av sjødelikatesser

På den Internasjonale kvinnedagen samlet Danske Bank, the Nordic hub og She gründere og investorer på Kulturhuset i Oslo til en dag med spennende og inspirerende samtaler om kvinner i oppstartsbedrifter og norsk næringsliv

Andre tema