Mest leste:


Siste nytt:


Oslo Business Forum: Dette var høydepunktene

Høstens konferanse med tema «Beyond 2020» tok opp flere dagsaktuelle utfordringer for mange foretak.

Lanserer Developers Playground

Nå vil alle interesserte Fintech-selskaper i de nordiske markedene få tilgang til bankens data og infrastruktur.

Digitalansvarlig i Danske Bank, Johanna Herbst

Bankene åpner opp: Dette betyr det for deg

14. september blir det innført nye regler innenfor betalingsdirektivet PSD2. Dette vil påvirke bankens kunder allerede nå.

People in business meeting

Startups - en attraktiv karrierevei?

Noe av det vanskeligste i næringslivet er å finne riktig pris – også prisen for det rette teamet. For en startup er det avgjørende å kunne tiltrekke seg og holde på de riktige personene for å skalere virksomheten. En attraktiv lønn er en viktig faktor her. Frem til nå har det imidlertid vært begrensede fakta på området.

Setter fokus på mangfold og likestilling

Med flere tusen deltagere samlet onsdag 6. Mars - to dager før den internasjonale kvinnedagen - satte deltagerne på She Conference fokus på likestilling og mangfold i næringslivet.

Satser videre på nye teknologiske løsninger

Takket være teknologi fra Spiir kan Danske Banks kunder se kontoer fra andre banker i mobilbanken. – Dette er bare begynnelsen. Vi har store ambisjoner om å sammen utvikle flere løsninger som gagner kundene, sier Knut Anders Wangen, Kommersiell Direktør i Danske Bank Norge.

Danske Bank lanserer Google Pay

Bankens kunder får tilgang til Google Pay, en ny tjeneste som gjør det mulig å enkelt betale med mobilen.

Bidrar med råd til klimapositivitet

Danske Banks gründerplattform +impact skal hjelpe oppstartsselskaper med å løse miljømessige og sosiale problemer. En av deltagerne i plattformen er CHOOOSE, som vant prisen som beste nordiske startup med sitt fokus på klimapositivitet.

Nytt akseleratorprogram for bærekraftige bedrifter

11. oktober kickstartet Danske Bank et ti-ukers treningsprogram for 10 utvalgte nordiske startups. Målet er å hjelpe de til å finjustere deres forretningsplan og øke sine vekstmuligheter.

Andre tema