Siste nyttSolid bankhåndverk er fortsatt det viktigste i fremtiden

Onsdag møttes banksjefene i Norges største banker til debatt om fremtidens bank i DN-teltet under Arendalsuka. Trond Mellingsæter, Country Manager i Danske Bank, er klar på at man må værende ledende på teknologi, men at banken ikke må glemme sitt opphav.

Trond Mellingsæter besøkte NTNU og gründerne i Trondheim.

Gir gründere unike muligheter i Kina

I løpet av høsten sender Danske Bank og akselerator-programmet NHack seks gründerselskaper til Shanghai. Der skal de få hjelp til å etablere seg i Kina eller å hente kapital i landet.

Eir of Norway vant She Arena - satser på bærekraftig eksport av sjødelikatesser

På den Internasjonale kvinnedagen samlet Danske Bank, the Nordic hub og She gründere og investorer på Kulturhuset i Oslo til en dag med spennende og inspirerende samtaler om kvinner i oppstartsbedrifter og norsk næringsliv

Trønder-gründer lanserer egen kleskolleksjon

Med nettbutikken Get Inspired har gründer Silje Landevåg bygget sten på sten. Nå har hun et helt team i ryggen med erfaring fra merkevarebygging og salg, og har fått god kunnskap om hva kundene vil ha gjennom data, salgshistorikk og kundebasen. Banken har vært en god sparringspartner å ha – spesielt nå som de skal handle med en annen valuta og lanserer eget klesmerke. 

Teknofobisk renessanse?

2018 har blitt et utfordringenes år for mange teknologiselskaper. I aksjemarkedet ble himmelferden for sektoren riktignok markert med en ny toppnotering så sent som 12. mars, men kursene har falt tilbake etter den såkalte Facebook-skandalen. 

Nå kan du investere bærekraftig gjennom to nye impact fond

For å utvide tilbudet innen ansvarlige investeringer lanserer Danske Bank to nye impact fond som fokuserer på vann og klima. I tillegg til å skape konkurransedyktig avkastning har såkalt impact investering som mål å bidra til bærekraftig utvikling.

Artikkel

Hvordan starte nettbutikk

Går du med planer om å starte nettbutikk? Butikkpikene og Trollweb gir deg noen tips til hvordan du starter og hva du bør tenke på.

Nå får kunden kontrollen over konto

Frem til nå har stort sett den eneste inngangen til kontoen din vært gjennom nettbanken. Med innføringen av PSD2 denne uken, vil det endre seg.

AI ser utover byen

Årets viktigste teknologiske supertrend

Danske Banks seniorstrateg Christian Lie vurderer hvilke teknologiske trender man bør fokusere på som investor i 2018 – og det er spesielt én trend som overskygger dem alle.

Andre tema