Mest leste:


Siste nytt:


Startups - en attraktiv karrierevei?

Noe av det vanskeligste i næringslivet er å finne riktig pris – også prisen for det rette teamet. For en startup er det avgjørende å kunne tiltrekke seg og holde på de riktige personene for å skalere virksomheten. En attraktiv lønn er en viktig faktor her. Frem til nå har det imidlertid vært begrensede fakta på området.

Setter fokus på mangfold og likestilling

Med flere tusen deltagere samlet onsdag 6. Mars - to dager før den internasjonale kvinnedagen - satte deltagerne på She Conference fokus på likestilling og mangfold i næringslivet.

Satser videre på nye teknologiske løsninger

Takket være teknologi fra Spiir kan Danske Banks kunder se kontoer fra andre banker i mobilbanken. – Dette er bare begynnelsen. Vi har store ambisjoner om å sammen utvikle flere løsninger som gagner kundene, sier Knut Anders Wangen, Kommersiell Direktør i Danske Bank Norge.

Danske Bank lanserer Google Pay

Bankens kunder får tilgang til Google Pay, en ny tjeneste som gjør det mulig å enkelt betale med mobilen.

Bidrar med råd til klimapositivitet

Danske Banks gründerplattform +impact skal hjelpe oppstartsselskaper med å løse miljømessige og sosiale problemer. En av deltagerne i plattformen er CHOOOSE, som vant prisen som beste nordiske startup med sitt fokus på klimapositivitet.

Nytt akseleratorprogram for bærekraftige bedrifter

11. oktober kickstartet Danske Bank et ti-ukers treningsprogram for 10 utvalgte nordiske startups. Målet er å hjelpe de til å finjustere deres forretningsplan og øke sine vekstmuligheter.

Lar deg samle alle dine bankkontoer i én app.

Danske Bank har som første bank i Norge kommet med en ny funksjonalitet i mobilbanken som gjør det mulig for kunder å se saldo og transaksjoner på kontoen i andre banker. 

Solid bankhåndverk er fortsatt det viktigste i fremtiden

Onsdag møttes banksjefene i Norges største banker til debatt om fremtidens bank i DN-teltet under Arendalsuka. Trond Mellingsæter, Country Manager i Danske Bank, er klar på at man må værende ledende på teknologi, men at banken ikke må glemme sitt opphav.

Eir of Norway vant She Arena - satser på bærekraftig eksport av sjødelikatesser

På den Internasjonale kvinnedagen samlet Danske Bank, the Nordic hub og She gründere og investorer på Kulturhuset i Oslo til en dag med spennende og inspirerende samtaler om kvinner i oppstartsbedrifter og norsk næringsliv

Andre tema