Mest leste:


Siste nytt:


Danske Bank lanserer Google Pay

Bankens kunder får tilgang til Google Pay, en ny tjeneste som gjør det mulig å enkelt betale med mobilen.

Bidrar med råd til klimapositivitet

Danske Banks gründerplattform +impact skal hjelpe oppstartsselskaper med å løse miljømessige og sosiale problemer. En av deltagerne i plattformen er CHOOOSE, som vant prisen som beste nordiske startup med sitt fokus på klimapositivitet.

Lar deg samle alle dine bankkontoer i én app.

Danske Bank har som første bank i Norge kommet med en ny funksjonalitet i mobilbanken som gjør det mulig for kunder å se saldo og transaksjoner på kontoen i andre banker. 

Solid bankhåndverk er fortsatt det viktigste i fremtiden

Onsdag møttes banksjefene i Norges største banker til debatt om fremtidens bank i DN-teltet under Arendalsuka. Trond Mellingsæter, Country Manager i Danske Bank, er klar på at man må værende ledende på teknologi, men at banken ikke må glemme sitt opphav.

Trond Mellingsæter besøkte NTNU og gründerne i Trondheim.

Gir gründere unike muligheter i Kina

I løpet av høsten sender Danske Bank og akselerator-programmet NHack seks gründerselskaper til Shanghai. Der skal de få hjelp til å etablere seg i Kina eller å hente kapital i landet.

Eir of Norway vant She Arena - satser på bærekraftig eksport av sjødelikatesser

På den Internasjonale kvinnedagen samlet Danske Bank, the Nordic hub og She gründere og investorer på Kulturhuset i Oslo til en dag med spennende og inspirerende samtaler om kvinner i oppstartsbedrifter og norsk næringsliv

Trønder-gründer lanserer egen kleskolleksjon

Med nettbutikken Get Inspired har gründer Silje Landevåg bygget sten på sten. Nå har hun et helt team i ryggen med erfaring fra merkevarebygging og salg, og har fått god kunnskap om hva kundene vil ha gjennom data, salgshistorikk og kundebasen. Banken har vært en god sparringspartner å ha – spesielt nå som de skal handle med en annen valuta og lanserer eget klesmerke. 

Teknofobisk renessanse?

2018 har blitt et utfordringenes år for mange teknologiselskaper. I aksjemarkedet ble himmelferden for sektoren riktignok markert med en ny toppnotering så sent som 12. mars, men kursene har falt tilbake etter den såkalte Facebook-skandalen. 

Nå kan du investere bærekraftig gjennom to nye impact fond

For å utvide tilbudet innen ansvarlige investeringer lanserer Danske Bank to nye impact fond som fokuserer på vann og klima. I tillegg til å skape konkurransedyktig avkastning har såkalt impact investering som mål å bidra til bærekraftig utvikling.

Andre tema