På innsiden med Frank Jullum og Anders Johansen

- Hvordan kommer Frank Jullum og Anders Johansen frem til sine prognoser og markedssyn?

"På innsiden" er en webinarserie som går i dybden på ulike roller i Danske Bank. Dette er første av flere kommende episoder i en webinarserie der Aleksander Ramløff Dahl intervjuer personer tilknyttet investeringsområdet i Danske Bank.

På innsiden: Hvordan kommer Frank Jullum og Anders Johansen frem til sine prognoser og markedssyn?

Sjeføkonom Frank Jullum og sjefstrateg Anders Johansen er ofte å se i media, og våre egne kanaler, med deres prognoser og markedssyn. Hva ligger bak når de uttaler seg? Og hva innebærer egentlig stillingene som sjeføkonom og sjefstrateg?

Aleksander Ramløff Dahl, leder for investering og Private Banking, tar en prat med vår sjeføkonom og sjefstrateg for å lære mer om deres roller, og hvordan de jobber.

  • Hvilken bakgrunn har de? Og hvordan bruker de sin erfaring i deres roller?
  • Hvilke team er de en del av? Og hvordan jobber de?
  • Hvordan kommer de frem til sine prognoser og markedssyn?

Møt ekspertene og bidragsyterne

 Aleksander Ramløff Dahl

Aleksander Ramløff Dahl ble i sommer leder for Private Banking og investeringer i Danske Bank Norge. Han er riktignok ikke ny i banken, og har de siste fire årene ledet personmarkedsområdet i Danske Bank Norge. Før det ledet han i syv år Wealth Management, bedre kjent som formuesforvaltningsområdet.

Aleksander er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har også lang fartstid fra Orkla Finans.Frank Jullum

Frank er en del av Danske Markets, som driver med rådgivning for bankens kunder. Der jobber han med å gi oppdateringer på hvilke risikofaktorer og scenarioer de ser fremover.

Han er en del av et nordisk team med sjeføkonomer fra Danmark, Sverige og Finland, og bidrar inn i nordiske rapporter som tar for seg utsiktene i norsk, og nordisk økonomi.

Han har økonomiutdanning fra Universitet i Oslo. Frank har bakgrunn fra jobber i Finansdepartementet, Finanstilsynet og Nordea, før han de siste 20 årene har jobbet i Danske Bank.Anders Johansen

Anders er sjefstrateg i Danske Bank Norge, og en del av bankens globale strategi-team. Han analyserer både norske og internasjonale markeder, samt som han oppdaterer Danske Banks markedssyn.

Han har tidligere vært leder for formuesforvalterne, der han har jobbet med å investere på vegne av noen av bankens største kunder. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra NHH.

Anders har jobbet i finans i 18 år, blant annet i Storebrand som forvalter av globale fond og forvaltning av Storebrand Livs med nesten 200 milliarder i portefølje.

Les også


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.