Velkommen

Trond har over 20 års erfaring fra finansbransjen og er for tiden styremedlem og landesjef i Danske Bank Norge

Politisk og økonomisk trøbbel - midlertidig eller krise i emning?

Christian Lie har jobbet innenfor spare- og investeringsområdet i snart 20 år, hvorav de siste åtte i Danske Bank med fokus på utviklingen i global økonomi og i finansmarkedene. Han har ansvaret for Danske Bank sitt markedssyn i Norge. Av utdannelse MBA og en bachelorgrad med spesialisering i psykologi. 

Open Banking og partnerskap

Bankens rolle i fremtidens digitale økosystem Nøkkelord er plattformer, samarbeid og nye forretningsmodeller.

Johanna har jobbet i bank og finans i 20 år med fokus på salg og utvikling av digitale løsninger for bedriftskunder. 

Har tidligere jobbet med en rolle i Danske Bank som ansvarlig for bankens nye plattform for bedriftskunder, District. 

Jobber nå som Danske Bank sin digitaliseringssjef. 

Kunne du tenke deg at noen kunne automatisert bort de kjedelige arbeidsoppgavene dine?

Per Nestor Warp, Co-founder & CEO i Axeptia

Tar du kredittbeslutninger basert på magefølelse, eller på faktabasert informasjon? Hvordan sikrer du at endringer i kredittporteføljen følges opp strukturert, og ikke ad hoc? 

Axeptia leverer software- og integrasjonsløsninger som hjelper bedrifter med å ta fokuserte, datadrevne beslutninger knyttet til kunder og kundereskontro. Dette gjør det lettere å optimere egen arbeidskapital ved å redusere kredittiden, og å optimalisere risiko på egen kredittportefølje. Axeptia er et komplett arbeidsverktøy for kredittstyring, fra fakturaen er utstedt til den er betalt.

 

 

P27 bygger nye motorveier for betalinger i Norden

P27 er et nordisk banksamarbeid som har som mål å etablere en betalingsstruktur på tvers av de nordiske landene. Målet er å gjøre det raskere, billigere og enklere å betale på tvers av Nordens ulike valutaer. Prosjektet startet i 2017 og har et mål om oppstart i 2020.

MasterCard har blitt valgt som leverandør av tjenestene. Selskapet er etablert, nøkkelpersonale er ansatt og et nordisk selskap som setter reglene er etablert. Martin Georgzén, Head of Strategy and Communications i P27 vil fortelle mer om P27-initiativet og fordelene det vil gi de nordiske landene.

Trends and development in working capital management

A presentation about trends and developments within working capital management. PWC's annual working capital survey will be launched in the coming months. You will get the latest insights of working capital trends, followed by a discussion about what we see in the markets.

Robert works as a Director in PWC Deals (Oslo-office) and is responsible for the working capital advisory practice. He advises a wide range of corporate and private equity owned clients across a diverse range of industries including retail, telecoms, wholesale and manufacturing amongst other things. Before joining PWC, Robert worked as an independent working capital consultant. He also worked in various senior finance positions within Mediq, an international medical devices company. Robert holds a PhD in Law from Tilburg University, a MSc in Financial Law from Erasmus University Rotterdam, a MSc in Business Economics from Tilburg University and a BSc in Fiscal Law from Erasmus University Rotterdam. He also holds a BSc from the Royal Dutch Military Academy.

Buzzwords, unicorns and broken dreams:

Deadly sins of the startup ecosystem today

I foredraget, som heter «Buzzwords, unicorns and broken dreams: Deadly sins of the startup ecosystem today», prater Line Nærup Børke fra Askeladden om skiftet fra varer til tjenester i fysisk retail og hvordan vi går frem for å bygge selskaper som lykkes med nettopp tjenester, underholdning og servering. Som en del av foredraget tar vi liv av myter og fallgruver det er lett å gå når man skal starte et selskap eller bedrive innovasjon. Ønsket er at publikum skal sitte igjen med økt skepsis til buzzwords, hype og etablerte sannheter, og en unnskyldning til å stille spørsmålet «Hvorfor» mye oftere.

 Om Askeladden: 

Askeladden bygger eventyr. Sammen med våre gründere - Askeladder - utvikler, finansierer og skalerer vi lønnsomme eventyr. Vår sweet spot er forretningsmodeller som forenkler og forbedrer det nordiske tjeneste- og varemarkedet. Våre co-founders støttes av en gruppe på 30+ mennesker - partnere, analytikere, konsulenter og fageksperter - med eneste formål å muliggjøre maksimal suksess på minimal tid.

Morgendagens vinnere er drevet av– «Customer Obsession»

Ann-Kristin Hansen er daglig leder i AntiDiffer , og har jobbet med å lage gode brukeropplevelser siden 1998.

6. november står hun på scenen for å dele sin tese om at morgendagens vinnere er drevet av "Customer Obsession", hvor fokuset på kunden gjennomsyrer alle deler av virksomheten. Hansen mener at konkurransen om markedsandelene handler i stadig større grad om å skape fremragende kundeopplevelser hvor det å begeistre, behage og pleie kunden er de ansattes største drivkraft.