Bestill revisjonsoppgave via sikker opplastning

Vennligst fyll inn gyldig personnummer

Mottakere

Ved å oppgi personopplysningene nedenfor, gir jeg mitt samtykke / bekrefter jeg at personen under har gitt sitt samtykke: (i) til at personopplysningene kan behandles av Danske Bank A/S eller noen av dets datterselskaper i forbindelse med utarbeidelse av revisjonsoppgaver; (ii) til å overføre personopplysninger mellom foretak innen Danske Bank-konsernet i forbindelse med utarbeidelse av revisjonsoppgaver samt til tredjeparter som befinner seg i EØS-området med sikte på å få bekreftet personens identitet.

Bedriftens navn føres opp i mottakerdelen av revisjonsoppgaven. Du kan fylle ut navn på bedrift eller revisjonsfirma ved behov.
Navn på kontaktperson blir lagt inn i mottakerdelen av revisjonsoppgaven.
Det er bare brukere i Norge, Sverige, Danmark og Finland med NemID, BankID eller Tupas som kan motta revisjonsoppgave på revisorportalen.
Ved å oppgi personnummer sikrer du at det bare er personen med dette nummeret som kan se revisjonsoppgaver på revisorportalen.
Vennligst fyll inn gyldig personnummer
Dersom du bestiller revisjonsbrev for mer enn en kunde/bedrift, vennligst skriv dette i kommentarfeltet

Last opp filer *

Her kan du laste opp filer og fullmakter. Du kan laste opp inntil 10 filer, og de må være i formatet Word/docx/doc, Excel/xlsx/xls, pdf, tekst/txt, jpeg/jpg, png eller gif. Filen kan ikke være større enn maks 4 MB.

Trykk "Last opp filer" for å søke etter filer. Du kan bare velge én fil av gangen, og det kan ta et par sekunder før filen lastes opp.

Trykk "Send" når du har lastet opp alle filer.

File Size Exceeds the Limit
Slet File Size Exceeds the Limit
Ved å trykke på send godtar du at opplysningene over sendes til Danske Bank.

Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.