Klarer du å identifisere dine dårlige betalere?

Begrens risikoen og gjør bedriften mindre sårbar, gjennom redusert kredittrisiko og lavere kredittid. Via vårt samarbeid med Axeptia kan du som kunde i Danske Bank være trygg på at informasjonen du har på dine kunder er satt i system, og til enhver tid oppdatert. Dermed kan du handle faktabasert, med data satt i riktig kontekst.

Snakk med oss om Axeptia

003b4390-c204-43ac-95a2-337d5b7d48ef

Fra kreditt til penger på konto med Axeptia

Komplett kundeanalyse på 1-2-3

Med informasjon fra blant annet ditt regnskapssystem, din kredittopplysningsleverandør og din innfordringspartner på ett sted, vil du få totaloversikt i nettbanken District.

Identifiser kunderisiko

Identifiser risiko i din kundeportefølje. Optimaliser risikoen og avdekk faresignaler med våre digitale varslinger på blant annet konkursbegjæringer i domstolene.

Datadrevne beslutninger

Enten du bruker Axeptia for daglige oppgaver eller til strategiske beslutninger i ditt kundearbeid, vil du alltid ha tilgang til et komplett bilde. Enkel administrasjon, på tvers av hele organisasjonen. 

Hva er Axeptia?

Axeptia er en plattform som er bygget av eksperter med bakgrunn fra kredittinformasjon-, inkasso- og ERPbransjen. Plattformen samler all relevant informasjon på ett sted, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet og ikke på å samle data og innsikt. Axeptia sine tjenester hjelper deg å optimalisere kunderisiko og forbedre likviditet.

Du vil raskt og enkelt få oversikt og kontroll over alle utestående kundefordringer, i et intuitivt og enkelt grensesnitt. Du får innsikt og varsler, og Axeptia har støtte for at du kan utføre de rette handlingene. Kort fortalt, Axeptia er laget for deg som ønsker å få betalt raskere.

Hvorfor bør din bedrift velge Axeptia?

Med Axeptia som plattform kan du:

  • Identifiser dine kunders evne og vilje til å betale
  • Reduser din kredittrisiko
  • Reduser antallet forfalte kundefordringer
  • Samle data automatisk - på ett sted
  • Tilpass ditt dashbord med innsikt om din kundeportefølje

Unikt som kunde i Danske Bank får du:

  • 1 måned gratis prøveperiode 
  • Ingen etableringskostnader
  • Rabatt på utvalgte tilleggstjenester

Prøv 1 måned gratis

Ulike løsninger for ulike behov

Danske Bank og Axeptia tilbyr to forskjellige løsninger, hvor én er ekslusiv for Danske Banks nettbank for bedrifter, District.

Customer Insight by Axeptia:

Få oversikt over forfalte og ikke forfalte kundefordringer samt sannsynligheten for at de betaler, rett inn i District. Eller kort og godt, hvor sannsynlig det er at du får betalt i tide eller om du i det hele tatt får betalt.

Customer Risk Management by Axeptia:

Få fullverdig versjon av Axeptia integrert i District slik at du får samlet alt du trenger av informasjon på samme plass. Med kjøp av Customer Risk Management som løsning får du Customer Insight by Axeptia med på kjøpet.Snakk med oss om Axeptia

Nysgjerrig på Axeptia?

I webinaret går vi gjennom tjenesten Axeptia i District; hva er det, hvilke fordeler gir det og hvordan bruker du det?

Du vil få all den informasjonen du trenger om tjenesten, i tillegg til en live demo av hvordan løsningen fungerer i vår bedriftsnettbank, District.

Se webinar

Ofte stilte spørsmål om Axeptia-løsningene

Danske Bank gjør oppmerksom på at tjenestene leveres av Axeptia Credit Intelligence AS. Danske Bank og Axeptia Credit Intelligence AS har inngått et partnerskap, noe som også innebærer at banken har en økonomisk interesse.

Les også


Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.