Mobile og Tablet Business

Med våre apper Mobile Business og Tablet Business får du raskt oversikt over bedriftens økonomi og mulighet for å behandle banktransaksjoner, uansett hvor du er. Du må ha District for å få appene.

Få oversikt mens du står på farten

Uansett om du er på vei fra ett møte til et annet, på byggeplassen eller ute og reiser, kan du enkelt få oversikt over bedriftens økonomi og for eksempel se om en betaling fra en kunde er gått igjennom.

Hold forretningene i gang

Med appene kan du holde den daglige driften i gang. Du kan blant annet foreta betalinger, godkjenne betalingsforespørsler og styre administrasjonen av bedriftens adgang til bankkontoene.

Dataene dine er sikre

Du kan trygt håndtere din bedrifts økonomi i appene våre. Vi går ikke på kompromiss med sikkerheten, og Business-appene våre har samme høye sikkerhet som i District. Når du skal godkjenne betalinger eller endre i dine brukerinnstillinger, skal du taste inn en sikkerhetskode fra kodebrikken din. Les mer om sikkerhet.

Komme i gangFå tilgang

For å få tilgang til Mobile og Tablet Business må du være  District-bruker og ha tilgang til modulen "Kontoinformasjon" eller "Betalinger". I tillegg må du ha en aktiv kodebrikke.

Når du har lastet ned appen, er det enkelt å logge på. Du taster bare inn brukernavnet ditt og det personlige passordet på District.

Les mer om District.

Hent appen

Du kan laste ned Mobile Business og Tablet Business til iOS og Android i App Store eller Google Play. Søk etter Danske Bank på telefonen eller nettbrettet, eller klikk på en lenke nedenfor.

Du kan også teste ut Mobile og Tablet Business – du logger bare på appen med bruker-id 8888. Det er ikke nødvendig å bruke passord.

 

Slik kommer du i gang

B2B69A3CB958EDDF

Vanlige spørsmål

Andre har også lest


Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.