Wealth Planner

Få de beste forutsetningene for å ta gode valg for fremtiden.

God kontroll på økonomien gir deg og dine nærmeste de beste forutsetningene for å skape det livet dere ønsker. Formuesplanlegging er derfor hovedfokus når vi samarbeider med Private Banking-kunder. Med Danske Banks digitale formueverktøy, Wealth Planner™, kan vi simulere og illustrere hvordan ulike valg vil påvirke din formue.

Wealth Planner™ viser for eksempel hvordan sparing, skatt, pensjon og boligøkonomi vil forandre seg i sin helhet hvis du lever ut drømmene dine. Vi kan også vise deg hva som skal til for å gjøre det mulig.

Med Danske Bank får du forslag til hvordan du kan få mest mulig ut av din formue – ikke bare nå eller om et år – men resten av livet.

Som ny Private Banking-kunde i Danske Bank bruker vi Wealth Planner™ i samarbeid med deg, slik at vi får en total oversikt over din formue. Som kan gi deg de beste forutsetningene for å skape det livet du ønsker.

Full oversikt

Med Wealth Planner™ får du full oversikt over alle aspekter ved din økonomi – fra sparing, pensjon, skatt, fast eiendom til eventuell virksomhet.

Se inn i fremtiden

Med innsikt i din samlede økonomi kan vi visualisere hvordan din formue vil utvikle seg resten av livet, også dersom noe uventet skulle skje. Dette gir et innblikk i hvor langt pengene dine kan rekke.

Men hva om...

Hva skjer med formuen hvis jeg går av med pensjon to år tidligere? Hva om jeg investerer i flere aksjer eller kjøper båt og seiler jorden rundt med familien? Wealth Planner™ viser deg de økonomiske konsekvensene av dine ønsker og drømmer.

Et solid beslutningsgrunnlag

En oversikt over din nåværende situasjon og forskjellige fremtidsscenarioer gir deg og dine nærmeste gode forutsetninger for å ta gode valg for fremtiden.

Kontakt oss

For alle henvendelser kontakt oss på:

+47 987 05522
  • Åbningstider
  • Man - tor: 08.00 - 21.00
  • Fredag: 08.00 - 18.00
  • Lørdag: 10.00 - 15.00
  • Søndag: 15.00 - 20.00

Telefonsamtaler kan bli tatt opp og lagret til bruk for dokumentasjon og sikkerhet.

Bli Private Banking kunde i Danske Bank