Avtalemaler

Livet kan ta uante vendinger og ting kan skje brått. Derfor er det lurt å sikre deg selv og dine nærmeste best mulig før ting skjer. Med hjelp fra skatteadvokater har vi derfor utarbeidet maler på ulike dokumenter og avtaler som kan være lurt å ha på plass.

På denne siden kan du lese mer om hvilke avtaler og dokumenter du kan få tilgang til via din Private Banker, hva de bør inneholde og hvorfor de er viktige å ha på plass.

Gavebrev

Ønsker du å gi en gave og sikre at pengene brukes til det formålet du ønsker er det lurt å legge ved et gavebrev. Her kan du lese mer om gavebrev.

Les mer om gavebrev

Samboeravtale

Alle samboere bør skrive en samboeravtale. Her kan du lese mer om hvorfor og hvilke regler som gjelder.
  

Les mer om samboeravtale

Fremtidsfullmakt

En fremtidsfullmakt er et privat alternativ til vergemål, og gir deg mulighet til å peke ut en eller flere personer som kan ivareta dine interesser.

Les mer om fremtidsfullmakt

Testament

Et testament er et dokument som inneholder en fortegnelse av hva man vil skal skje med ens eiendeler etter at men er død - noe alle bør vurdere behovet av.

Les mer om testament

Skifteavtale

En skifteavtale kan hindre konflikter som kan oppstå i kjølvannet av en skilsmisse eller samlivsbrudd. Mer informasjon om dette finner du her.

Les mer om skifteavtale

Aksjonæravtale

Det er ofte lurt med avtale som regulerer forholdet mellom aksjeeiere i tillegg til vedtektene. Les mer om hvorfor aksjonæravtale kan være fornuftig her.

Les mer om aksjonæravtale

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.