Priority Pass inngår for deg som har kortet World Elite Mastercard. Priority Pass gir deg tilgang til mer enn 1 200 flyplasslounger over hele verden – uansett flyselskap og billettype. Loungen gir deg et avbrekk fra stresset og folkemengdene i avgangshallene. Slapp av i rolige og behagelige omgivelser.

Loungene

I loungen slipper du unna stress og folkemengder. Nyt lettere forfriskninger i rolige omgivelser. Få tilgang til blant annet PC, WiFi, telefon, faks, TV, aviser og blader. Alt som tilbys, er kostnadsfritt ved de fleste loungene. Hva som tilbys, kan variere. Dersom du vil vite nøyaktig hva som tilbys ved loungen du ønsker å besøke, kan du søke etter loungen her.

Hvor finnes loungene?

prioritypass.com eller med Priority Pass-appen kan du enkelt undersøke hvor loungene finnes.

Praktisk informasjon

For å få adgang til loungene må du ha med ditt Priority Pass-kort. Besøket er kostnadsfritt for deg og én gjest. Ønsker du å ta med deg en ekstra gjest, koster det 90 kroner. Ønsker du tilgang til OSL Lounge på Gardermoen, Bergen lounge på Flesland og North Sea Lounge i Stavanger, viser du kun et av dine World Elite kort. Vi gjør oppmerksom på at du må ha med deg det fysiske kortet når du skal besøke en av disse Loungene. Du trenger ikke registrere deg på forhånd, men det er viktig at du i resepsjonen oppgir at du er LoungeKey-medlem.

Kontakt gjerne Kundeservice Private Banking på telefon (+47) 987 05 522 dersom du har spørsmål om ditt Priority Pass-kort.

*Prisene følger gjeldende prisliste og kan endre seg.