Del

Sjømat er viktig for Norge - og for oss

Danske Bank leverer fleksibilitet og forutsigbarhet til sjømatnæringen.

Midt-Norsk Havbruk ble kunde i Danske Bank sommeren 2018.

8bd4bcbb-00090252-92cd9157


Sjømatssektoren passerte i 2018 hele 100 mrd NOK i årlig verdiskaping og det er estimert at dette skal femdobles innen 2050. Danske Bank har i lang tid hatt et ønske om å ta del i denne veksten, og finansierer stadig nye og etablerte aktører i næringen. 

Midt-Norsk Havbruk er et oppdrettsselskap som håndterer hele produksjonskjeden av laks, fra «rogn til gane», med hovedkontor i Rørvik. Siden oppstarten i 1992 har selskapet vokst til å bli blant de største av sitt slag i Midt-Norge, med nærmere 60 ansatte og over 700 millioner kroner i omsetning. Med lokale råvarer, lokalt eierskap, lokal verdiskaping – og med hele verden som marked.

Som sjømatskunde i Danske Bank vil du nyte godt av våre tekniske løsninger innenfor konsernkontosystemer, betalingsløsninger, valutahandel, garantier og finansielle sikringsinstrumenter - som er blant de beste i markedet.

Vårt største fortrinn ligger imidlertid i våre ansatte. Både kundeansvarlige, spesialister og ansatte i backoffice-funksjonene er alle svært kompetente, kundeorienterte og har stor arbeidskapasitet.


Slik blir du bedriftskunde i Danske Bank

Andre har også lest