Webinar: Axeptia
-få betalt raskere

Opptak fra 3. Mai 2022

675e26f8-42b5-442a-9f29-2d1675fee20f

Axeptia - få betalt raskere

Dette webinaret er for deg som enten allerede har tatt i bruk Axeptia, eller som er litt ekstra nysgjerrig på hva dette er og hvordan det kan hjelpe din bedrift med å få betalt raskere. I denne sendingen vil vi gå gjennom tjenesten Axeptia i District; hva er det, hvilke fordeler gir det og hvordan bruker du det? Du vil få all den informasjonen du trenger om tjenesten, i tillegg til en live demo av hvordan løsningen fungerer i vår bedriftsnettbank, District.

Under sendingen vil du få mulighet til å stille spørsmål til Districtekspert fra Danske Bank, Bjarte Skotnes, og CEO og co-founder i Axeptia, Per Nestor Warp.

Lær mer om Axeptia eller registrer deg for gratis prøveperiode


Gi tilbakemelding

Om gjestene:

Bjarte Skotnes

Senior Cash Manager i Danske Bank Norge

Utdannet Diplomøkonom ved Handelshøyskolen BI (bachelor) og har arbeidet 23 år med norske og internasjonale kunder i Danske Bank.

Richard Atleen

Richard Atleen, kommersiell leder i Axeptia

Han er utdannet siviliøkonom, har lang erfaring innen kreditt
og innkasso, og har jobbet med integrasjon av innsikts- og kredittdata
de siste 12 årene i et globalt marked. Richard har jobbet med salg,
forretningsutvikling og ledelse i hele sin arbeidsaktive karriere, og har
også kompetanse fra mindre skaleringsselskaper tidligere i karrieren.

Jannicke Trana Joahnsen

Daglig leder VMS Operations

Bachelor of International Marketing fra Handelshøyskolen BI med utveksling fra Leeds Metropolitan University og London South Bank University. Arbeidet i VMS Operations siden 2018.

Per Nestor Warp

CEO og co-founder Axeptia

Per Nestor har teknisk utdannelse og startet karrieren som utvikler, men har jobbet med analyse, dataflyt, teknisk løsningssalg, produktutvikling, inkasso, kredittopplysningskonsesjon og GPDR. I dag leder han Axeptia som laget en tjeneste som fokuserer på risikooptimalisering og likviditetsforbedring.