Viktig informasjon og krav:

Kjenn-din-kunde

Finansnæringen er pålagt å forhindre hvitvasking av penger samt terrorfinansiering. God kunnskap om deg som kunde og din bruk av finansielle tjenester er derfor nødvendig. Etablering av din virksomhet innebærer at du som kunde må oppgi informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art, eierskap og forventede transaksjoner. Før du kan begynne å bruke kontoene du har bestilt må bedriften godkjennes. Du vil derfor spare tid ved å være nøye og detaljert ved utfylling av søknadsskjemaet.

Dokumentasjonskrav

Vi vil også ha behov for opplasting av dokumentasjon i søknadsprosessen slik at søknaden skal behandles. Nedenfor finner du en liste over hva som må lastes opp sammen med søknaden for de ulike selskapsformene. Videre gjør vi oppmerksom på at ytterligere dokumentasjonskrav og spørsmål kan oppstå for å bli kjent med akkurat deg og virksomhetens bruk av banktjenestene.

Kredittsjekk

I løpet av kundeetableringen vil det bli gjennomført en kredittsjekk av selskapet og deres eiere. Som finansinstitusjon er vi lovpålagt å innhente tilstrekkelig informasjon om deg og din virksomhet. 

 

Dokumentasjonskrav for ulike virksomheter

Etablert selskap

  • Siste års regnskap/næringsoppgave
  • Dokumentasjon på kapitalkilden (skattemelding)Bli kunde

Aksjeselskap under etablering

  • Signerte stiftelsesdokumenter
  • Vedtekter
  • Dokumentasjon på kapitalinnskudd (skattemelding eller årsregnskap)

Bli kunde

Lag og foreninger

  • Vedtekter og signert generalforsamlingsprotokoll
Bli kunde

Andre har også lest


Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.

Content is loading