Juridiske tjenester for bedrifter

Hva skjer med bedriften om noe skjer med deg? Hvilke lover og regler påvirker deg og bedriften? Hva må du tenke på inn mot eierskap? Det er mange problemstillinger du må ta stilling til.

Som kunde i Danske Bank får du derfor, via vår samarbeidspartner Lexly, juridiske tjenester til rabatterte priser.

Les mer hos Lexly

Slik fungerer juridiske tjenester fra Lexly

Hos Lexly skriver du kontrakter online eller sammen med en advokat via telefon- eller videomøte. I stedet for å gå til en advokat som fakturerer per time, skriver du kontraktene i ro og mak når det passer deg, alltid til en fast pris.

Når du har opprettet bruker og logget inn, får du tilgang til alle fordelene du har hos Lexly som bedriftskunde i Danske Bank. Lexly tilbyr blant annet aksjonæravtale, konsulentavtale, kompanjongavtale, arbeidsavtale og taushetserklæring.

Opprett bruker hos Lexly

Hva får du hos Lexly?

Samarbeidet med Lexly gir deg som er bedriftskunde i Danske Bank tilgang til flere digitale juridiske avtaler til 20 prosent rabatt. Blant annet aksjonæravtale, konsulentavtale og NDA/taushetseklæring.

Utover disse tjenestene tilbys det også digitale, juridiske helsesjekker og kartlegging innenfor administrasjon av selskap, GDPR, handel og HR.

Se fullstendig oversikt hos Lexly

Juridiske tjenester fra Lexly

Spørsmål og svar

Lurer du på noe omkring de juridiske tjenestene og produktene fra Lexly kan du under finne svar på de vanligste spørsmålene.

Andre har også lest


Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.