OneTrader

Finansielle markeder for profesjonelle

Tilpass din egen valutahandelsplatform

OneTrader er vår nettleserbaserte helhetlige valutahandelsplattform. OneTrader er helt egendefinerbar og funksjonene dekker alt fra inngående pre-trade-markedsanalyser til svært god post-tradefunksjon. OneTrader tilbyr omfattende informasjon om markedet, analyser og undersøkelser som støtter viktige avgjørelser.

Det er en fleksibel løsning som du skreddersyr etter dine behov. Du logger på via District og kan bruke plattformen uansett hvor du befinner deg.


Få oversikt med god markedsinnsikt

Du kan tilpasse din OneTrader, så du får den markedsinformasjonen du har bruk for. Du kan samle eksempelvis finansnyheter, markedsanalyser og prognoser i en enkel oversikt.

Den globale og skandinaviske nyhetsstrømmen kommer fra Interactive Data og du finner Danske Banks analyser og prognoser for blant annet avluta, råvarer, makroøkonomi og rentemarkeder lett tilgjengelig.

Analytisk innsikt – et solid grunnlag for forretningskritiske beslutninger

OneTrader inneholder en rekke verktøy som gir deg mulighet til å analysere markedet effektivt. Du kan få brukertilpassede kurslister og tilgang til en lang liste med indeks og veiledende kurser i flere aktivaklasser.

Du kan også få gleden av enkle, men avanserte graf-funksjoner og tekniske analyseverktøy til trend-analyser.

Effektiv og enkel valutahandel

OneTrader har avanserte valutahandelsfunksjoner i et moderne brukervennlig oppsett. Du kan blant annet handle spot, termin og swap i sanntid, handle med ett klikk via FastTrade og få prisoversikt. Du kan også blokkhandle og bruke limit order for overvåking - både for en og flere dager.

Enkel etterbehandling av forretninger

OneTrader gir deg muligheten til enkel etterbehandling av dine dataer. Du kan blant annet få en historisk handeloversikt med fleksibel filterfunksjonalitet og du kan enkelt eksportere data til excel.

Kom i gang

Kontakt oss og hør mer om OneTrader og hvordan du kan bestille den.

Kontakt oss
Eller ring på 987 06030

 

Spørsmål og svar om OneTrader

Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.