Tilpass din egen valutahandelsplatform

OneTrader er vår nettleserbaserte helhetlige valutahandelsplattform. OneTrader er helt egendefinerbar og funksjonene dekker alt fra inngående pre-trade-markedsanalyser til svært god post-tradefunksjon. OneTrader tilbyr omfattende informasjon om markedet, analyser og undersøkelser som støtter viktige avgjørelser.

Det er en fleksibel løsning som du skreddersyr etter dine behov. Du logger på via District og kan bruke plattformen uansett hvor du befinner deg.


Få oversikt med god markedsinnsikt

Du kan tilpasse din OneTrader, så du får den markedsinformasjonen du har bruk for. Du kan samle eksempelvis finansnyheter, markedsanalyser og prognoser i en enkel oversikt.

Den globale og skandinaviske nyhetsstrømmen kommer fra Interactive Data og du finner Danske Banks analyser og prognoser for blant annet avluta, råvarer, makroøkonomi og rentemarkeder lett tilgjengelig.

Analytisk innsikt – et solid grunnlag for forretningskritiske beslutninger

OneTrader inneholder en rekke verktøy som gir deg mulighet til å analysere markedet effektivt. Du kan få brukertilpassede kurslister og tilgang til en lang liste med indeks og veiledende kurser i flere aktivaklasser.

Du kan også få gleden av enkle, men avanserte graf-funksjoner og tekniske analyseverktøy til trend-analyser.