+impact

+impact er Danske Banks digitale plattform for investorer og vekstselskaper som jobber målrettet mot ulike miljø- og samfunnsmessige utfordringer. Samlet på ett sted får du her tilgang til alle startups og investorer i det nordiske økosystemet, basert på offentlig tilgjengelig data.

Gå til +impact

Impact startups er vekstselskaper som jobber med å løse ett eller flere av FNs bærekraftmål. På den digitale plattformen +impact tilrettelegges det for at disse selskapene skal møte likesinnede investorer som kan sikre videre vekst.

Plattformen er unik fordi det ikke finnes noen lignende oversikt over det nordiske impact-økosystemet. Målet med plattformen er å skape en åpen og transparent møteplass for interessenter i det nordiske impact startup økosystemet for å bidra til å fremme en bærekraftig omstilling og vekst i de nordiske landene.

En impactgründer kan se hvem en investor er, tidligere investeringer og hvilke investeringsmuligheter vedkommende søker nå. Investorene har på sin side mulighet til å danne seg et tydelig bilde av startupens visjoner og fellesnevnere for å identifisere potensielle investeringsmuligheter. På denne måten fungerer +impact som en matchmaker mellom vekstselskaper og investorer.

For over 10 år siden ble Danske Bank med på FNs Global Compact initiativ. Som en del av vårt kontinuerlige arbeid jobber vi med å bidra mot FNs bærekraftmål hvor vi fokuserer på tre strategiske områder for å maksimere effekten av vårt arbeid. Den viktigste strategiske satsningen mot innovasjon i Danske Bank er forankret i digitaliseringen av økonomisk infrastruktur, og +impact er et viktig verktøy for å støtte opp om dette og for å møte FNs bærekraftmål om nettopp finansiell sikkerhet.


Andre har også lest


Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.