Gå til hovedinnhold

Få hjelp i den vanskelige tiden

Går du med økonomiske bekymringer eller trenger du hjelp? Du når oss som før i våre digitale kanaler, men vi holder stengt for fysiske kundemøter og drop-in. For bedriftskunder vil vi også begrense møteaktiviteten.

Trenger du avdragsfrihet på boliglånet? Les mer her

Spørsmål omkring reiseforsikring? Her finner du mer informasjon

Møte med rådgiver

Det er ingenting vi heller vil enn å møte våre kunder. Derfor har vi i så stor grad som mulig prøvd å legge til rette i alternative kanaler for at vi kan få til nettopp dette. Alle våre kunder oppfordres til å booke online- eller telefonmøter istedenfor fysiske møter i våre avdelinger.

Har du allerede booket et møte i en av våre avdelinger?

Har du booket et møte i en av våre avdelinger, vil du bli kontaktet for å få mulighet til å endret dette til et online- eller telefonmøte istedenfor.

Ønsker du å snakke med oss?

For raskest mulig kontakt med oss, send oss melding via mobilbanken. Alternativt kan du logge inn i nettbanken og chatte med oss derfra.  Da er vi helt sikre på din identitet, og kan løse langt flere oppgaver med det samme. Og husk at du også kan nå oss på e-post og chat her på nettsidene.

Hva er et onlinemøte?

Alle våre rådgivere er tilgjengelige for onlinemøte. Det eneste du trenger er en datamaskin med internettforbindelse. Du vil få tilsendt en e-post med nærmere instruksjoner for hvordan du kobler deg opp i forkant av møtet, samt nærmere instruksjoner med hva du må ha klart av papirer.

Hva gjør vi i Danske Bank for å sørge for at vi er best mulig tilgjengelige for deg?

Vi i Danske Bank følger i perioden fremover utviklingen nøye og tilpasser oss de anbefalingene som gis av norske helsemyndigheter. Noe av dette vil for deg bety lengre ventetid på telefon, utsatte møter eller at det tar lengre tid å behandle kundesaker. 

Kommer det nye retningslinjer vil vi oppdatere denne siden fortløpende.

Dersom noen av de retningslinjene som gis av helsemyndighetene vil påvirke Danske Bank, vil du finne mer informasjon om dette her. Har du noen spørsmål eller noe du lurer på vedrørende dette, anbefaler vi derfor at du sjekker denne siden før du kontakter oss.

Les også