Smarte vaner

Her finner du tips og råd for privatøkonomien.


Bil med mann inni

Artikkel

Husk dette før du kjøper bruktbil

Det er mange ting å tenke på når du skal kjøpe bil. Her har vi samlet opp noen smarte tips for deg som skal kjøpe bruktbil.

Kvinne holder mobil

Artikkel

SMS-svindelforsøk

I det siste har flere mottatt en SMS som angivelig er sendt fra Danske Bank. Ikke la deg lure: Denne er et forsøk på svindel og er ikke sendt fra oss.

Artikkel

Forbrukerøkonomen har ett klart råd før årets Norgesferie

Hver tredje nordmann synes det er trist at sommerferien i år må tilbringes i Norge, i følge en fersk undersøkelse. Derfor har forbrukerøkonom i Danske Bank, Thea Olsen, et klart råd før årets sommerferie.

Ingen grunn til at kvinner skal forbli pensjonstapere

Fortsatt er det slik at kvinner får utbetalt mindre pensjon enn menn. Mye mindre. Men hvorfor er det sånn, og hvilke pensjonsgrep bør vi som kvinner ta – allerede mens vi en unge? Det gir pensjonsrådgiver Stine Bromseth Mellevold deg svaret på i denne artikkelen.

Artikkel

Sommeren er høytid for ID-svindel - slik kan du beskytte deg

Sommerferien er rett rundt hjørnet og i år planlegger mange av oss ferien i Norge igjen. ID-tyven tar imidlertid ikke ferie.

Familie på båt

Artikkel

Er du på jakt etter drømmebåten? Unngå disse fellene

Stadig flere kjøper brukt båt, og 2020 var et rekordår på antall kjøpte bruktbåter. Her får du vite hvordan du kan unngå fellene som kan koste deg dyrt.

Alle saker under Smarte vaner

Andre tema