Den akutte snømangelen i årets vinter kan føre til at mange tar vinterferien hjemme istedenfor på fjellet. Forbrukerøkonom Cecilie Tvetenstrand har plukket ut sine fem beste tips til en fin vinterferie, uansett om du er på hytta eller hjemme.

Det viktigste er at alle, både voksne og barn, trives sammen i de dagene man har fri, og ikke trenger å føle på viktigheten av å bruke mye penger! - Kos dere sammen med hele familien i vinterferien!


Thea Olsen
Forbrukerøkonom
Danske Bank

1. Bruk tid på det man ikke rekker i hverdagen

Legg opp til å gjøre hyggelige ting sammen med venner og familie. Besøk de som bor langt unna, kanskje, eller dra i svømmehallen? Hjemmekino med popcorn er også et godt alternativ både for hytta og hjemmeferie.

2. Velg akebakken foran skibakken

Det kan være fristende å dra opp i skibakken flere dager på rad dersom man er på fjellet. Dette kan bli dyrt. Hvorfor ikke ta en tur i akebakken en av dagene istedenfor? Barna er lett å underholde!

3. Dra på tur!

Vi er så heldige at vi har masse skog og mark i hele landet. Nå er det et godt tidspunkt å ta det i bruk! Se på Ut.no og Visit Norway for å finne inspirasjon til gode turmuligheter som er helt gratis.

4. La barna være kokkene

Bake boller, lage vafler, middag, hva som helst. Mange barn synes det er morsomt å kokkelere.

5. Spille brettspill

Ludo, Yatzy, Uno, kanskje til og med Monopol? Nå er tiden inne for å spille med hele familien, enten på hytta eller hjemme.

Skal du ta vinterferie i år?

0 %
0 %