Forbrukerøkonom
Thea Olsen

Thea Olsen er forbrukerøkonom i Danske Bank. På denne siden finner du hennes smarte tips og råd for en sunnere økonomi.

Ønsker du å komme i kontakt med vår forbrukerøkonom?
Du kan nå Thea på tlf: 977 55 882

Siste saker


 BSU illustrasjonsbilde

Artikkel

Viktige BSU-frister i desember

Nå er det siste sjanse for deg under 34 år å utnytte skattegaven for 2022. Ikke glem disse viktige BSU-fristene i desember.

Artikkel

Studenter står overfor et enormt kjøpepress - slik kan du unngå å havne i fella

Forbrukerøkonom i Danske Bank, Thea Olsen, mener at dagens studenter gjennom sosiale medier blir utsatt for et ekstremt kjøpepress. Her kommer hun med sine beste tips for å unngå å havne i fella.

Artikkel

Slik øker du verdien på boligen din

Å investere i bolig kan være svært lønnsomt. Vet du hvilke grep du kan ta som gir størst verdiøkning på boligen din, og hva som er dyrt i forhold til hvilken verdistigning det gir i praksis?

Familie på kjøkkenet

Slik kan små beløp bli stor formue

Hva er egentlig den sikreste og beste formen for sparing? Hva er den mest lønnsomme måten å spare penger på? Holder det å la pengene stå på konto?

thea-olsen-web

Sparetips

Slik får du en økonomisk pangstart på 2022

Høye strømpriser, høy inflasjon og høyere renter. Alt dette er godt kjent fra 2021, men dessverre ser det ikke ut til at 2022 blir så annerledes. Hvilke økonomiske tiltak kan du gjøre nå?

woman on computer

Artikkel

Nå kommer gjeldsregisteret, men hva betyr det for meg?

Gjeldsregisteret gir deg full oversikt over dine usikrede lån, som forbrukslån og kredittkort. Har du kjøpt varer på kreditt, vil dette også stå i registeret fra 1. juli 2019.

forsikring-ungfastrente

Artikkel

Hvor mye renteoppgang tåler du?

Med egen bolig vil det komme langt flere utgifter enn bare å betale ned på lånet. Har du tenkt på hvordan du skal strukturere økonomien dersom renta på lånet øker?

Norgesferie-Loen

Artikkel

Forbrukerøkonomen har ett klart råd før årets Norgesferie

Hver tredje nordmann synes det er trist at sommerferien i år må tilbringes i Norge, i følge en fersk undersøkelse. Derfor har forbrukerøkonom i Danske Bank, Thea Olsen, et klart råd før årets sommerferie.

Thea Olsen er Danske Banks nye forbrukerøkonom

Mangeårig TV 2-profil Thea Olsen bytter ut fjernsyn til fordel for finans, og skal nå hjelpe Ola og Kari Nordmann til å ta bedre økonomiske valg.

Flere saker