Forbrukerøkonom
Thea Olsen

Thea Olsen er forbrukerøkonom i Danske Bank. På denne siden finner du hennes smarte tips og råd for en sunnere økonomi.

Ønsker du å komme i kontakt med vår forbrukerøkonom?
Du kan nå Thea på tlf: 977 55 882

Siste saker


Familie på kjøkkenet

Slik kan små beløp bli stor formue

Hva er egentlig den sikreste og beste formen for sparing? Hva er den mest lønnsomme måten å spare penger på? Holder det å la pengene stå på konto?

Artikkel

Slik øker du verdien på boligen din

Å investere i bolig kan være svært lønnsomt. Vet du hvilke grep du kan ta som gir størst verdiøkning på boligen din, og hva som er dyrt i forhold til hvilken verdistigning det gir i praksis?

thea-olsen-web

Sparetips

Slik får du en økonomisk pangstart på 2022

Høye strømpriser, høy inflasjon og høyere renter. Alt dette er godt kjent fra 2021, men dessverre ser det ikke ut til at 2022 blir så annerledes. Hvilke økonomiske tiltak kan du gjøre nå?

woman on computer

Artikkel

Nå kommer gjeldsregisteret, men hva betyr det for meg?

Gjeldsregisteret gir deg full oversikt over dine usikrede lån, som forbrukslån og kredittkort. Har du kjøpt varer på kreditt, vil dette også stå i registeret fra 1. juli 2019.

forsikring-ungfastrente

Artikkel

Hvor mye renteoppgang tåler du?

Med egen bolig vil det komme langt flere utgifter enn bare å betale ned på lånet. Har du tenkt på hvordan du skal strukturere økonomien dersom renta på lånet øker?

Norgesferie-Loen

Artikkel

Forbrukerøkonomen har ett klart råd før årets Norgesferie

Hver tredje nordmann synes det er trist at sommerferien i år må tilbringes i Norge, i følge en fersk undersøkelse. Derfor har forbrukerøkonom i Danske Bank, Thea Olsen, et klart råd før årets sommerferie.

Family sitting outside on stairs in garden

Hvordan bør man egentlig spare til pensjon?

Det skrives mye om det å spare til pensjon, men hvordan burde du egentlig spare. Her får du en guide til hva som kan være den beste metoden for deg.

Thea Olsen er Danske Banks nye forbrukerøkonom

Mangeårig TV 2-profil Thea Olsen bytter ut fjernsyn til fordel for finans, og skal nå hjelpe Ola og Kari Nordmann til å ta bedre økonomiske valg.

Par får nøkkelen til sitt nye hus

Artikkel

Slik forbereder du deg til budrunden

Du er ikke den eneste som leter etter drømmeboligen. Forbrukerøkonom i Danske Bank, Thea Olsen, gir sine beste tips til hvordan du kan forberede deg til budrunden.

Flere saker