Cecilie Tvetenstrand er forbrukerøkonom i Danske Bank. På denne siden finner du hennes smarte tips og råd for en sunnere økonomi.

61309227B958EDDF

Video: En forsikring mot høyere låneutgifter

Ønsker du mer forutsigbarhet, kan fastrentelån være løsningen for deg. Du vil da få en fast rente på lånet ditt i perioden du ønsker og er med det sikret mot overraskende renteendringer.

 

Les mer

Siste saker


Artikkel

Forbrukerøkonomen har ett klart råd før årets Norgesferie

Hver tredje nordmann synes det er trist at sommerferien i år må tilbringes i Norge, i følge en fersk undersøkelse. Derfor har forbrukerøkonom i Danske Bank, Thea Olsen, et klart råd før årets sommerferie.

Artikkel

Studenter står overfor et enormt kjøpepress - slik kan du unngå å havne i fella

Forbrukerøkonom i Danske Bank, Thea Olsen, mener at dagens studenter gjennom sosiale medier blir utsatt for et ekstremt kjøpepress. Her kommer hun med sine beste tips for å unngå å havne i fella.

Artikkel

Nå kommer feriepengene - slik bør du prioritere dem

En av fem nordmenn har fått bedre råd under pandemien, og nå kommer i tillegg årets hyggeligste lønnsslipp. Hva passer vel bedre enn litt tips til hva du kan bruke pengene til?

Artikkel

Dette bør du gjøre med storstipendet

I midten av august får du som student en større utbetaling fra Lånekassen, ofte kalt storstipendet. Dette er for mange studenter julaften og bursdag og 17. mai på samme dag. Men: Hvordan bør du prioritere disse pengene? 

Thea Olsen er Danske Banks nye forbrukerøkonom

Mangeårig TV 2-profil Thea Olsen bytter ut fjernsyn til fordel for finans, og skal nå hjelpe Ola og Kari Nordmann til å ta bedre økonomiske valg.

Viktige BSU-frister i desember

Nå er det siste sjanse for deg under 34 år å utnytte skattegaven for 2020.

Så lite skal til for å bli millionær som pensjonist

Det er én spesiell grunn til at det lønner seg å starte så tidlig som mulig med pensjonssparingen.

Hvor mye renteoppgang tåler du?

Med egen bolig vil det komme langt flere utgifter enn bare å betale ned på lånet. Det er utgifter på boligen som strøm, kommunale avgifter, vedlikehold, forsikringer, husleie, TV-lisens, internett og så videre trekkes på løpende bånd. Har du tenkt på hvordan du skal strukturere økonomien dersom renta på lånet øker?

Statsbudsjettet 2021

Slik vil statsbudsjettet påvirke lommeboka di

En solid økning i barnetrygden, billigere SFO, og endringer i BSU-ordningen. Slik oppsummerer forbrukerøkonom Cecilie Tvetenstrand regjeringens forslag til statsbudsjett.

Flere saker