Fosser frem på Norsk Kundebarometer

For bankbransjen er det Danske Bank som går mest frem i årets utgave av Norsk Kundebarometer – en årlig måling av kundetilfredshet i en rekke ulike bransjer.

Danske Bank og SpareBank1 er de som går mest frem blant bankene – og Danske Bank øker mest. For aller første gang scorer  banken over 75 poeng, og faller derfor innenfor kategorien «Svært fornøyde kunder» på forskningsprogrammets oversikt.

Norsk Kundebarometer gjennomføres hvert år i regi av Handelshøyskolen BI.

Danske Bank beholder sin fjerdeplass fra i fjor, men nærmer seg stadig topp tre.

Vi ønsker å rette en stor takk til våre fantastiske kunder som vi heier på hver dag. Vi er stolte og ydmyke overfor tilbakemeldingen vi har fått gjennom kundebarometeret, og den tilliten skal vi ta vare på.

Trond F. Mellingsæter
Landesjef, Danske Bank Norge

Spørsmålene som Norsk Kundebarometer har stilt Danske Banks kunder er hvorvidt de er fornøyd med kundens erfaringer med Danske Bank, hvor nært vi leverer til å være en ideell bank, hvor stor grad vi innfrir til forventingene og hvor attraktive vi er i forhold til våre konkurrenter.

Fremgangen på Norsk Kundebarometer kommer en knapp uke etter at Kundesenteret i Danske Bank stakk av med prisen for Norges beste kundeservice i 2018. 

Se hele oversikten her

PlassSelskapTilfredshetLojalitet
1Sbanken81,388,5
2Handelsbanken81,281,4
3Sparebank 177,883,4
4Danske Bank75,478,9
5Eika Alliansen71,982,3
6Nordea70,978,3
7DNB65,871,9