Siden 2012 samler Arendalsuka store deler av norsk samfunns- og næringsliv. I år står rekordmange arrangementer på agendaen med et forventet antall på flere titusen besøkende.  Arendalsuka har et mål om å være en nasjonal arena for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Det er også en gylden mulighet for organisasjoner og enkeltpersoner å komme i kontakt med sentrale aktører i Norge innen politikk, organisasjons- og næringsliv.

- Arendalsuka har de siste årene i stadig større grad også blitt en arena for næringslivet i tillegg til det politiske Norge. Dette gjør at Arendalsuka blir en relevant møteplass for oss opp mot våre kunder, samarbeidspartnere og andre interessenter, sier landesjef i Danske Bank, Trond Mellingsæter.

Danske Bank er tilstede på en rekke arrangementer, der vi ønsker å kaste lys på og informere om aktuelle problemstillinger innenfor bank og finans.

 

Finanslunsj: Krakk og krabber

Når: Tirsdag 13. august kl 12:00-13:00
Hvor: Arendals Fossekompani

Vi starter Arendalsuka med vår egen finanslunsj. Her svarer vår sjefstrateg Christian Lie på spørsmålet: «Nærmer vi oss et krakk i verdensøkonomien?». Vi skal også høre fra Erik Mamelund, tidligere leder for EY i Norden, statsautorisert revisor og uautorisert krakkhistoriker. Det hele avsluttes med en lekker krabbe- og sjømat-lunsj.

Påmelding

Mer informasjon


Anders Johansen
Sjefstrateg i Danske Bank Norge

Revolusjonen er her: Hvilke norske bedrifter får lån i morgen?

Når: Tirsdag 13. august klokken 16:00-17:00
Hvor: DN-teltet

Vårt andre arrangement under tittelen «Revolusjonen er her: Hvilke norske bedrifter får lån i morgen?» går av stabelen i DN-teltet. 

Her skal vi utforske følgende problemstillingen: Den teknologiske utviklingen har gjort at bankene tenker annerledes rundt kreditt. Samtidig sliter gründere med finansiering og de får heller ikke lån fra bankene. Hvordan skal etablerte norske selskaper få lån i morgen og hvordan kan bankene hjelpe gründerne?

Programmet innledes av Ida Marie Christensen, leder for Danske Banks Growth &  Impact-satsing i Norge. Sammen med gründerne Karen Dolva (No Isolation) og Hans Kristian Aas (iMove) sparker hun i gang debatten om hvordan norske banker bør hjelpe gründerne.

Vår egen landesjef Trond Mellingsæter stiller i en panelsamtale med direktører i Innovasjon Norge, Finans Norge og Norsk Venturekapitalforening for å diskutere hvilke norske bedrifter som får lån i morgen.
Les mer her
Ansvarlig for oppstartsinitiativer Ida Marie Christensen,

Danske Bank Norge

Norsk havbruk mot 2050

Når: Tirsdag 13. august, klokken 11:00
Hvor: Seilskipet Statsraad Lehmkuhl

 

Trond Mellingsæter snakker om betydningen av samarbeidet mellom norsk finans- og havbruksnæring på Tryg Forsikring sitt arrangement «Norsk havbruk mot 2050», klokken 11:30 tirsdag 13. august.

Les mer herLandesjef Trond Mellingsæter,

Danske Bank Norge