Fitbit Pay

Koble kortet til klokka, betal med håndleddet

Fitbit Ionic inneholder en helt ny løsning i det nordiske markedet, en såkalt e-wallet eller wallet om du vil. Som kunde i Danske Bank kan du nå, som førstemann i Norden, koble dine kort fra Danske Bank opp mot Fitbit Pay og betale direkte med klokka på terminaler som aksepterer kontaktløs betaling. Det er raskt, det er enkelt, og selvfølgelig sikkert.

En helt ny fullverdig smartklokke med integrert aktivitetsmåler

Fitbit Ionic er fitbits siste versjon av sine populære aktivitetsarmbånd, Ionic er også en full skala smart watch. Altså mye mer enn et aktivitetsarmbånd. Du kan nå se pulsen din, måle oksygenmetningen i blodet ditt, lese e-post og kjøpe deg en kaffe med en enkel enhet, klokka.

Fitbit satser fullt på aktivitetsmålere og har med dette tilskuddet gitt forbrukerne en løsning som gjør at du kan la telefonen ligge hjemme. Klokken har batteri og lagringskapasitet til å kjøre din musikk gjennom en god treningsøkt, og i tillegg kan du bruke den til å betale om du må gjøre et pitstop på din løpetur.

Se her hvordan du legger til dine kort i Fitbit Pay

3F9C184B

Vil du bruke Fitbit pay, men er ikke kunde enda?

Klikk på "Bli kunde" knappen nederst på siden . Her kan du bli kunde raskt og enkelt. Våre kundeprogram gir deg mange fordeler og alle kort tilhørende programmet kan registreres på klokken - både debet- og kredittkort. Så snart du har mottatt kortene kan de legge disse inn i Fitbit appen og begynne å betale med håndleddet. Du velger selv om du vil benytte bankkortet eller kredittkortet.

 

Bruksvilkår for Fitbit Pay:
Vilkår for bruk av Fitbit Pay

Bli Kunde

Fitbit Pay

Spørsmål svar