Fitbit Pay

Fitbit Pay er en kontaktløs betalingsløsning for de som er på farten. På denne siden finner du informasjon om hvordan du kommer i gang, og hvilke muligheter Fitbit Pay gir deg.

Kontaktløs betaling

Trygt og enkelt

Alltid tilgjengelig

Betal med klokka

De fleste smartklokker du kjøper fra Fitbit i dag, inneholder en såkalt e-wallet. Som kunde i Danske Bank kan du koble dine kort fra Danske Bank opp mot Fitbit Pay og betale direkte med klokka på terminaler som aksepterer kontaktløs betaling. Det er raskt, det er enkelt, og selvfølgelig sikkert.

Integrert aktivitetsmåler

Fitbit har flere aktivitetsarmbånd som også er full skala smartklokker. Altså mye mer enn et aktivitetsarmbånd. Du kan se pulsen din, måle oksygenmetningen i blodet ditt, lese e-post og kjøpe deg en kaffe med en enkel enhet, klokka.

Fitbit satser fullt på aktivitetsmålere, og har med betalingsfunksjonaliteten gitt forbrukerne en løsning som gjør at du kan la telefonen ligge hjemme. Klokken har batteri og lagringskapasitet til å spille musikk gjennom en god treningsøkt, og i tillegg kan du altså bruke den til å betale om du tar en pause i løpeturen.

Her kan du se modeller som har betalingsfunksjonalitet (på engelsk).

Se her hvordan du legger til dine kort i Fitbit Pay

3F9C184B

Vil du bruke Fitbit pay, men er ikke kunde enda?

Klikk på "Se kundeprogrammer" knappen nederst på siden . Her kan du bli kunde og bestille kort raskt og enkelt i en og samme operasjon. Våre kundeprogram gir deg mange fordeler og alle kort tilhørende programmet kan registreres på klokken - både debet- og kredittkort. Så snart du har mottatt kortene kan de legge disse inn i Fitbit appen og begynne å betale med håndleddet. Du velger selv om du vil benytte bankkortet eller kredittkortet.

 

Bruksvilkår for Fitbit Pay:
Vilkår for bruk av Fitbit Pay

Se kundeprogrammer

Fitbit Pay

Spørsmål svar

Andre har også sett


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.