Sparing og investering

Hva sparer du til og hvor lenge skal du spare?
Over tid kan det være lurt å spare i fond eller på aksjesparekonto. Er det snakk om en buffer for uforutsette utgifter, kan vanlig sparekonto være et bedre valg.
Se dine sparealternativer under.

Kvinne i stol foran vindu

Premium

- for deg med høy inntekt eller formue

Ønsker du at investeringene dine skal stå i sentrum for din økonomi, er Premium for deg. Investeringseksperter og dedikerte premiumrådgivere hjelper deg med å se hvordan din sparing, pensjon og bolig gir deg muligheter i dag og gjennom hele livsløpet ditt.

Les mer om Premium

Kjøp og selg fond selv

Har du allerede Aksjesparekonto (ASK) eller VPS kan du selv kjøpe og selge fond i både nettbank og mobilbank. Usikker på hvordan du gjør det? Se vår guide.

Slik kan du kjøpe og selge fond

Klar for å investere?

Du finner et godt utvalg fond i Danske Bank. Har du Aksjesparekonto eller VPS-konto, og vet hvilke fond du vil investere i, kan du gjøre det med noen få tastetrykk via vår fondsoversikt.

Til fondsoversikten

Lars Erik Moen
Leder norske og nordiske aksjer

Hva gjør en aksjeforvalter?

Lars Erik Moen er kåret til tiårets aksjeforvalter, og har ledet de samme fondsporteføljene med stor suksess i over 19 år. I dette webinaret blir vi bedre kjent med Lars Erik og får blant annet høre mer om dette:

  • Hva ligger bak en vellykket forvaltningsstrategi?
  • Hvordan jobber han og teamet når de velger ut selskaper de investerer i?
  • Hva er avgjørende for at et selskap lykkes? Og hvordan regner forvalterteamet seg frem til det?

 

Til webinar om aksjeforvaltning


Innholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.

Se løsninger som kan passe for deg*

om å investere. risiko.

 

*Danske Bank tilbyr et utvalg av produkter fra både konserninterne og eksterne produsenter og er en ikke-uavhengig rådgiver. Som følge av at vi ikke tilbyr periodisk revurdering av egnetheten knyttet til dine investeringer, oppfordres du til å kontakte oss dersom det skjer endringer i din situasjon som kan ha betydning for dine investeringer.

For å kunne investere hos oss, må du være etablert med kort/kontoprodukt.

Se oversikt over våre kundeprogrammer her

Les også


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.