Sparing og investering

Hva sparer du til og hvor lenge skal du spare?
Over tid kan det være lurt å spare i fond eller på aksjesparekonto. Er det snakk om en buffer for uforutsette utgifter, kan vanlig sparekonto være et bedre valg. Usikker på hva du bør velge? Vi hjelper deg å skreddersy den beste løsningen for deg og dine behov.

Kjøp og selg fond selv

Har du allerede Aksjesparekonto (ASK) eller VPS kan du selv kjøpe og selge fond i både nettbank og mobilbank. Usikker på hvordan du gjør det? Se vår guide.

Slik kan du kjøpe og selge fond

Klar for å investere?

Du finner et godt utvalg fond i Danske Bank. Har du Aksjesparekonto eller VPS-konto, og vet hvilke fond du vil investere i, kan du gjøre det med noen få tastetrykk via vår fondsoversikt.

Til fondsoversikten

Stine B. Mellevold

Stine Bromseth Mellevold
Spare- og investeringsrådgiver Danske Bank

Gratis investeringskurs

Krever ingen forkunnskaper om investering.

Vil du få mer ut av sparepengene dine? Bli med på investeringskurs i Danske Bank med spare- og investeringsrådgiver Stine Bromseth Mellevold og andre eksperter. I løpet av sju korte kurs vil du lære deg alt du trenger for å komme i gang.

  • Del 1: Intro til investering - lær å investere
  • Del 2: Hva betyr de ulike begrepene?
  • Del 3: Investering i fond vs investering i aksjer
  • Del 4: Hvordan forvaltes investeringene dine - indeksfond vs aktive fond
  • Del 5: Hvordan kjøpe og selge fond i Danske Bank?
  • Del 6: Svingninger i markedet - hva gjør jeg?
  • Del 7: Bærekraftige investeringer - hva er det og hvorfor skal jeg bry meg?

Til investeringskurset

Innholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.

Se løsninger som kan passe for deg*

om å investere. risiko.

 

*Danske Bank tilbyr et utvalg av produkter fra både konserninterne og eksterne produsenter og er en ikke-uavhengig rådgiver. Som følge av at vi ikke tilbyr periodisk revurdering av egnetheten knyttet til dine investeringer, oppfordres du til å kontakte oss dersom det skjer endringer i din situasjon som kan ha betydning for dine investeringer.

For å kunne investere hos oss, må du være etablert med kort/kontoprodukt.

Se oversikt over våre kundeprogrammer her

Les også