Sparing og investering

Hva sparer du til og hvor lenge skal du spare?
Over tid kan det være lurt å spare i fond eller på aksjesparekonto. Er det snakk om en buffer for uforutsette utgifter, kan vanlig sparekonto være et bedre valg.
Se dine sparealternativer under.

Kjøp og selg fond selv

Har du allerede Aksjesparekonto (ASK) eller VPS kan du selv kjøpe og selge fond i både nettbank og mobilbank. Usikker på hvordan du gjør det? Se vår guide.

Slik kan du kjøpe og selge fond

Klar for å investere?

Du finner et godt utvalg fond i Danske Bank. Har du Aksjesparekonto eller VPS-konto, og vet hvilke fond du vil investere i, kan du gjøre det med noen få tastetrykk via vår fondsoversikt.

Til fondsoversikten

Stine B. Mellevold

Stine Bromseth Mellevold
Spare- og investeringsrådgiver Danske Bank

Gratis investeringskurs

Krever ingen forkunnskaper om investering.

Vil du få mer ut av sparepengene dine? Bli med på investeringskurs i Danske Bank med spare- og investeringsrådgiver Stine Bromseth Mellevold og andre eksperter. I løpet av sju korte kurs vil du lære deg alt du trenger for å komme i gang.

  • Del 1: Intro til investering og investeringsbegreper - lær å investere
  • Del 2: Investering i fond vs investering i aksjer
  • Del 3: Hvordan forvaltes investeringene dine - indeksfond vs aktive fond
  • Del 4: Hvordan kjøpe og selge fond i Danske Bank?
  • Del 5: Svingninger i markedet - hva gjør jeg?
  • Del 6: Bærekraftige investeringer - hva er det og hvorfor skal jeg bry meg?

Til investeringskurset


Innholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.

Se løsninger som kan passe for deg*

om å investere. risiko.

 

*Danske Bank tilbyr et utvalg av produkter fra både konserninterne og eksterne produsenter og er en ikke-uavhengig rådgiver. Som følge av at vi ikke tilbyr periodisk revurdering av egnetheten knyttet til dine investeringer, oppfordres du til å kontakte oss dersom det skjer endringer i din situasjon som kan ha betydning for dine investeringer.

For å kunne investere hos oss, må du være etablert med kort/kontoprodukt.

Se oversikt over våre kundeprogrammer her

Les også


Content is loading