Garmin Pay

Wearables, betal med håndleddet

Garmin Pay er en helt ny løsning i det nordiske markedet, en såkalt e-wallet eller wallet om du vil. Som kunde i Danske Bank kan du nå koble dine kort fra Danske Bank opp mot Garmin Pay og betale direkte med klokka på terminaler som aksepterer kontaktløs betaling. Meget enkelt.

Garmins nye klokker tilbyr dette allerede

Garmins aktivitetsklokker har tjenesten integrert. Altså mye mer enn et aktivitetsarmbånd. Du kan nå se pulsen din, måle oksygenmetningen i blodet ditt, lese e-post og kjøpe deg en kaffe med en enkel enhet, klokka.

Garmin satser fullt på aktivitetsmålere og har med dette tilskuddet gitt forbrukerne en løsning som gjør at du kan la telefonen ligge hjemme. Klokken har batteri og lagringskapasitet til å kjøre din musikk gjennom en god treningsøkt, og i tillegg kan du bruke den til å betale om du må gjøre et pitstop på din løpetur.

338BAA9A

Vil du bruke Garmin pay, men er ikke kunde enda?

Klikk på "Bli kunde" kanppen nederst på siden . Her kan du bli kunde raskt og enkelt. Våre kundeprogram gir deg mange fordeler og alle kort tilhørende programmet kan registreres på klokken - både debet- og kredittkort. Så snart du har mottatt kortene kan de legge disse inn i Garmin Pay appen og begynne å betale med håndleddet. Du velger selv om du vil benytte bankkortet eller kredittkortet.

 Bruksvilkår for Garmin Pay:

Vilkår for bruk av Garmin Pay

Bli kunde

Garmin Pay

Spørsmål svar