Garmin Pay

Garmin Pay er en kontaktløs betalingsløsning for de som er på farten. På denne siden finner du informasjon om hvordan du kommer i gang, og hvilke muligheter Garmin Pay gir deg.

Kontaktløs betaling

Trygt og enkelt

Alltid tilgjengelig

Garmin Pay, betal med håndleddet

Garmin Pay er en kontaktløs betalingsløsning, også kjent som e-wallet eller wallet. Som kunde i Danske Bank kan du nå koble dine kort fra Danske Bank opp mot Garmin Pay og betale direkte med klokka på terminaler som aksepterer kontaktløs betaling. Dette er både enkelt og trygt, og du kan betale for deg, selv om du ikke har med lommeboka.

Garmins aktivitetsklokker har betalingsløsningen integrert. Altså er de mye mer enn en aktivitetsklokke. Du kan nå se pulsen din, måle oksygenmetningen i blodet ditt, lese e-post og kjøpe deg en kaffe med klokka.

Du kan lese mer om Garmin Pay på Garmins egne hjemmesider.

Vil du bruke Garmin Pay, men er ikke kunde enda?

Klikk på "Bli kunde" kanppen nederst på siden . Her kan du bli kunde raskt og enkelt. Våre kundeprogram gir deg mange fordeler og alle kort tilhørende programmet kan registreres på klokken - både debet- og kredittkort. Så snart du har mottatt kortene kan de legge disse inn i Garmin Pay appen og begynne å betale med håndleddet. Du velger selv om du vil benytte bankkortet eller kredittkortet.

 Bruksvilkår for Garmin Pay:

Vilkår for bruk av Garmin Pay

Bli kunde

Garmin Pay

Spørsmål svar

Andre har også lest


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.