Concierge Service

Concierge Service

Spar tid - vi ordner det
Concierge Service strekker seg ekstra langt for å hjelpe deg med store og små ting i hverdagen.  Hjelpen er kun en telefonsamtale unna og det koster ingenting å spørre oss, du betaler kun for det du bestiller via oss.

Spør oss om

  • Konsertbilletter, også når det er utsolgt
  • Hotellbookinger, også når hotellet er fullt
  • Reservasjon av restaurantbord, også når restauranten er full
  • Bestilling av leiebil

    ….for å nevne noe.

Få mer informasjon / Bestill

4F810747B958EDDF

Ut og spise

Ønsker du bord på en populær restaurant? Eller skal du på reise og trenger tips om gode restauranter? Da kan Concierge Service kanskje hjelpe deg. Et bredt kontaktnett i restaurantverdenen i inn- og utland gir Concierge Service tilgang til mange spennende restauranter i de fleste storbyene. 

Visste du at Clos Maggiore i London er regnet for å være en av verdens mest romantiske restauranter? Og at Sketch med sitt fantastiske interiør og helt spesielle toaletter er verdt et besøk?

Få mer informasjon / Bestill

Eksklusive opplevelser

Din Concierge samarbeider med reiselivsaktører i Norge og kan skreddersy unike ferieopplevelser for deg og din familie. Ønsker du å bo på et spesielt hotell, søker du opplevelser utenom det vanlige eller vil du bare få inspirasjon til hva du kan gjøre, kan Din Concierge hjelpe deg. Du kan ordne mye selv, men du trenger ikke. Din Concierge er oppdatert på hva som skjer og hva som er nytt og strekker seg langt for å oppfylle dine ønsker. 

Les mer hos Din Concierge

Skreddersydd for deg

Har du ønske om å bestille rom på et designhotell, besøke steder utenom det vanlige eller vil du overraske en du er glad i med noe helt spesielt?

Concierge strekker seg langt for å oppfylle dine ønsker. Vi kommer gjerne med forslag til opplevelser utenom det vanlige. Det koster ingenting å bruke Concierge Service. Du betaler kun for det du bestiller via oss.

Les mer og bestill

Åpningstider: Mandag – Fredag (08-21) | Lørdag (09–17).

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.