Ferdigforhandlet boliglånsrente

5,65 % nom. | 5,82 % eff.

Nå får du ferdigforhandlet boliglånsrente hos Danske Bank. Du slipper å prute, og kan stole på at du får en skikkelig god rente på ditt boliglån med flytende rente.
Jeg vil ha skikkelig god rente
Se priser og vilkår.

Ferdig forhandlet rente

Hva er ferdig forhandlet rente?

Ferdigforhandlet boliglånsrente betyr helt enkelt at du skal kunne stole på at du får skikkelig god rente på boliglånet ditt uten at du må prute med oss.

Hvorfor velge ferdig forhandlet rente?

Du slipper både å forhandle rente og å gå rundt og tenke på at du egentlig skulle ha gjort det. Så har du en bekymring mindre.

Så lett får du ferdig forhandlet rente

Det eneste du trenger å gjøre for å få ferdig forhandlet rente er å trykke på lenken under, og følge stegene i skjemaet. Enkelt og greit.

Hvorfor tilbyr vi ferdigforhandlet boliglånsrente?

I en stadig trangere økonomi er lavere renter og utgifter ganske høyt oppe på manges ønskeliste. Og selv om man vet at det å forhandle renta si er effektivt, havner det ofte ganske langt nede på lista med gjøremål. De aller fleste vet at de burde gjøre det, men de aller færreste har lyst.

Danske Bank er for mange kjent som en utfordrer i boliglånsmarkedet. Det fortsetter vi med. Nå gjør vi det enklere, og gir alle muligheten til å få skikkelig god boliglånsrente - uten at du trenger å forhandle med oss.

Lurer du på noe?

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.