Investeringskurs del 4:
Hvordan kjøpe og selge fond i Danske Bank?

Hvordan komme i gang med investering?

Usikker på hvordan du kommer i gang med investering i Danske Bank? Vet du ikke helt hvilke muligheter du har eller hvordan du skal velge beste løsning for deg? Her får du svar.

I denne delen av investeringskurset får du en praktisk innføring i hvordan du investerer i Danske Bank. Du får også vite:

  • Hva må være på plass før du kan begynne å investere.
  • Hvordan du leser fondslisten.
  • Hvordan du oppretter henholdsvis VPS-/depotkonto og Aksjesparekonto (ASK).
  • Hvordan du setter opp en fast spareavtale.

Dette er fjerde del i en serie bestående av 6 episoder hvor du kan lære mer om investering.

Se del 3 her:
Hvordan forvaltes investeringene dine?

Fullstendig oversikt over investeringskurset

Om kursholder

Stine B. Mellevold

Stine B. Mellevold

Spare- og investeringsrådgiver

Kursene ledes av Stine B. Mellevold. Stine har nærmere 15 års erfaring fra Danske Bank, både innen investering og pensjon. I dag jobber hun som autorisert rådgiver innen Private Banking, hvor hun hver eneste dag løser økonomiske problemstillinger for våre kunder.

Få også med degInnholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.