Investeringskurs del 5:
Svingninger i markedet

- Hva gjør jeg?

Hva påvirker investeringene dine, og hvordan?

Inflasjon og nedgangstider i verdensøkonomien. Verden står ikke i ro, og dette påvirker også de finansielle markedene. Men hvordan påvirkes investeringene dine, og hva bør du egentlig gjøre når det er uro eller svingninger i markedet?

I denne delen av investeringskurset får du vite mer om hvorfor verdien på investeringene dine endrer seg, og hvordan store hendelser i verden gir ringvirkninger for økonomien. Sjefstrateg Anders Johansen viser konkrete eksempler på hvordan blant annet koronapandemien påvirket investeringene våre, og forteller mer om hvorfor det er viktig å ikke satse alt på ett kort eller en bransje. Og sist, men ikke minst: Hvilke grep du bør ta.

Dette er femte del i en serie bestående av 6 episoder hvor du kan lære mer om investering.

Se del 4 her:
Hvordan kjøpe selge fond i Danske Bank?

Fullstendig oversikt over investeringskurset

Om kursholderne

Stine B. Mellevold

Stine B. Mellevold

Spare- og investeringsrådgiver

Kursene ledes av Stine B. Mellevold. Stine har nærmere 15 års erfaring fra Danske Bank, både innen investering og pensjon. I dag jobber hun som autorisert rådgiver innen Private Banking, hvor hun hver eneste dag løser økonomiske problemstillinger for våre kunder.Anders Johansen

Sjefstrateg

Anders jobber i dag som sjefstrateg i Danske Bank Norge. Han har vært ni år i banken, først som Chief Risk Advisor i Markets og deretter som leder for Formuesforvalterne i Private Wealth Management frem til september 2021.

Hold deg oppdatert innen investeringsområdet

Vil du bli en smartere investor og lære mer om hva som rører seg i markedet? Få med deg sjefstrateg Anders Johansen også i andre kanaler:

Podcast icon Podcast | Danske Bænkers

 Twitter | @makrojohansen

Få også med degInnholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.

Content is loading