Skatt, arv og generasjonsskifte

På denne siden finner du nyttig informasjon som bankens skatteadvokater har utarbeidet på temaene skatt, arv og generasjonsskifte.

Skatteadvokatene er en viktig del av ditt spesialistteam i banken, og en god sparringspartner på tema som ofte oppleves som vanskelige å ta tak i.

De fleste økonomiske valgene du gjør, får en skatteeffekt. Det er imidlertid ikke alltid like enkelt å vite hva som er den beste løsningen. Som Private Banking- og/eller Bedriftskunde kan du få bistand fra våre erfarne skattespesialister, som kan orientere deg og din familie om regelverk og aktuelle tilpasningsmuligheter innen skatt, arv og generasjonsskifter.

Uansett hvor du befinner deg i livet, kan våre spesialister være dine sparringspartnere på følgende områder:

  • Skatteoptimale eierstrukturer
  • Generasjon- og eierskifte
  • Arv og testament
  • Fremtidsfullmakt
  • Aksjonæravtale i familiebedrifter

Siste skattenyheter

Aktuelle tema

Webinarer om skatt

Skatteadvokatene holder jevnlig webinarer om skatt og generasjonsskifte. Neste webinar vil bli avholdt i 2021. Mer informasjon om dato, tema og påmelding kommer.

Se opptak av tidligere webinarer

Maler

Skatteadvokatene i Danske Bank har laget utkast til maler på henholdsvis gavebrev, fremtidsfullmakt og samboeravtale. Her finner du malene og litt mer informasjon om disse.

Se malene fra skatteadvokatene

Merk at det overstående kun er ment som veiledende informasjon om gjeldende regelverk og aktuelle tilpasningsmuligheter. Bankens skatteadvokater er kun sparringspartnere for våre kunder, og for konkret rådgivning og/eller gjennomføring må egen revisor, advokat e.l benyttes.

Bli Private Banking kunde i Danske Bank