Skatt, arv og generasjonsskifte

På denne siden finner du nyttig informasjon som bankens skatteadvokater har utarbeidet på temaene skatt, arv og generasjonsskifte. Skatteadvokatene er en viktig del av ditt spesialistteam i banken, og en god sparringspartner på tema som ofte oppleves som vanskelige å ta tak i.

Toril Joergensen

Toril Jørgensen | Head of Tax Norway

Heidi Kildal

Heidi M. Laxåbakk Kildal | Chief Tax Legal Adviser

Stein Are Mikkelsen

Stein Are Mikkelsen | Chief Tax Legal Adviser

De fleste økonomiske valgene du gjør, får en skatteeffekt. Det er imidlertid ikke alltid like enkelt å vite hva som er den beste løsningen. Som Private Banking- og/eller Bedriftskunde kan du få bistand fra våre erfarne skattespesialister, som kan orientere deg og din familie om regelverk og aktuelle tilpasningsmuligheter innen skatt, arv og generasjonsskifter.

Uansett hvor du befinner deg i livet, kan våre spesialister være dine sparringspartnere på følgende områder:

  • Skatteoptimale eierstrukturer
  • Generasjon- og eierskifte
  • Arv og testament
  • Fremtidsfullmakt
  • Aksjonæravtale i familiebedrifter

Skattenyheter

Her finner du artikler skrevet av våre skatteadvokater med innhold om skatt. Akuelt for både privatpersoner og bedrifter.

Til skattenyheter

Faktaark

Skatteadvokatene har laget flere faktaark som gir deg en kort oversikt over aktuelle tema innen skatt, arv og generasjonsskifter

Se våre faktaark

Maler

Våre skatteadvokater har utarbeidet flere nyttige maler til våre kunder, på bl.a. samboeravtale og fremtidsfullmakt. 

Se malene her

Webinarer om skatt

Skatteadvokatene holder jevnlig webinarer omkring temaet skatt. Neste webinar vil bli avholdt i 2021. Mer informasjon om dato, tema og påmelding kommer.

Se opptak av tidligere webinarer

Samboeravtale

Alle samboere bør skrive en samboeravtale. Her kan du lese mer om hvorfor, og laste ned en mal du gjerne kan bruke som utgangspunkt.

Les mer om samboeravtale

Fremtidsfullmakt

En fremtidsfullmakt er et privat alternativ til vergemål. Les mer om fremtidsfullmakt og se de tre malene vi har laget ut fra ulike livssituasjoner. Bruk gjerne den som passer for deg.

Les mer om fremtidsfullmakt