Family Office

Vårt Family Office konsept tilbyr profesjonelle kunder rådgivning og løsninger tilpasset deres finansielle behov.

Vi bistår familier med et industrielt og finansielt eierskap, samt enkeltpersoner med en betydelig finansiell formue, tilgang til hele bankens ekspertise både lokalt og globalt.


Ring meg

* Felt markert med stjerne må fylles ut


Telefonsamtaler kan bli tatt opp og lagret til bruk for dokumentasjon og sikkerhet.


Vi tilbyr institusjonelle investeringsløsninger fra Danske Bank og eksterne tilbydere, som er tilpasset kundens risiko og avkastningsprofil.

Vi skreddersyr aksjefinansiering, eiendomsfinansiering og andre finansieringsløsninger gitt kundens behov etter beste løsning.

Våre dyktige skatteadvokater kan bistå med spørsmål rundt eierskapsstruktur, skatt og generasjonsskifte.

Som kunde hos oss får du tilgang til en finansiell plattform som kan tilpasses dine behov, slik at du kan treffe enda bedre finansielle beslutninger og være i forkant med tanke på muligheter og risiko.

Som våre kunders finansielle partner jobber vi kontinuerlig for å finne beste mulige løsning for deres behov.

Kontakt oss og hør mer

Bli kunde

Private Banking
Som kunde i Private Banking får du en dedikert rådgiver som har fokus på deg og dine behov. De har med seg et bredt team av fagspesialister fra hele Danske Bank konsernet, vår beste service og tilgang til verktøy spesielt utviklet for en kompleks økonomi og forvaltning og formue.

Les mer

Generasjonsskifte
Sammen med et team av spesialister på skatt, familierett, finansiering og eierskifte kan vi hjelpe deg med å planlegge et vellykket generasjonsskifte som er tilpasset din situasjon.

Les mer

Bærekraftige investeringer
Ønsker du å investere og samtidig gjøre en positiv forskjell? Vi tilbyr flere fond, som blant annet investerer i virksomheter som arbeider med vann og klimaløsninger.

Les mer

Bli Private Banking kunde i Danske Bank