Private Banking

Vi kan hjelpe deg med å strukturere din formue og skape rom for dine visjoner både nå og i fremtiden.

Nå dine mål ved hjelp av vår ekspertise. Du får en sparringspartner med spesialkompetanse og forståelse for din økonomi. Vi gir deg konkrete råd om finansielle muligheter og utfordringer. Sammen legger vi en plan for fremtiden for å ivareta deg og din families behov. Vi gir råd rundt eierskap, generasjonsskifte og ansvarlig forvaltning av dine verdier. Basert på dine mål hjelper deg vi deg med å skape en bærekraftig utvikling av dine verdier. Både nå og i generasjoner fremover.

Hvordan bli Private Banking-kunde?

Private Banking kan være relevant for deg som for eksempel eier en virksomhet eller har mer enn 10 millioner kroner i investerbar formue.

Det er et krav for å bli kunde at du minimum investerer 10 millioner gjennom Danske Bank.

Ring oss på (+47) 987 05522 eller fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg


Kontakt meg

* Felt markert med stjerne må fylles ut
Investerbar formue er midler du har til å investere
 • Helhetsperspektiv på din økonomi 

  Sammen skaper vi en helhetlig oversikt over din formue på både kort og lang sikt. Vi hjelper deg med å balansere formue og gjeld, slik at du og dine nærmeste får de beste forutsetningene til å skape det livet dere ønsker.

  Vi samler et team av spesialister som kan gi råd når du trenger hjelp innenfor et spesifikt område, for eksempel ved bolighandel, arveplanlegging, skatt, utstasjonering eller salg av virksomhet.

 • Din beslutningspartner

  Vi hjelper deg slik at du kan ligge ett steg foran:

  Livet er fylt med situasjoner som påvirker din formue.

  Vi tar kontakt med deg når vi ser nye muligheter for din økonomi. Ut fra din livssituasjon og dine behov diskuterer vi ulike scenarioer og perspektiver som kan gi deg et godt beslutningsgrunnlag for videre avgjørelser.

 • Gjør en forskjell

  Flere av våre kunder ønsker å bidra til å gjøre en forskjell i samfunnet gjennom sine investeringer. Gjennom vårt nettverk kan vi sette deg i kontakt med relevante og spennende start-ups.

Kontakt oss for å høre mer

Bli kunde

Family Office
Med Familly Office før du en totalleverandør av finansielle tjenester, til familier med privateide virksomheter.

Les mer om Family Office

Generasjonsskifte
Sammen med et team av spesialister på skatt, familierett, finansiering og eierskifte kan vi hjelpe deg med å planlegge et vellykket generasjonsskifte som er tilpasset din situasjon.

Les mer om generasjonsskifte

Ansvarlige investeringer
Ønsker du å investere og samtidig gjøre en positiv forskjell? Vi tilbyr flere fond, som blant annet investerer i virksomheter som arbeider med vann og klimaløsninger.

Les mer om ansvarlige investeringer

Bli Private Banking kunde i Danske Bank