Mest lest nåEn bedragers bekjennelser

Internett er en boltreplass for kriminelle. Med litt teknisk innsikt og en laptop, kan veien være kort til raske gevinster. Hvordan opererer de som ikler seg en annens identitet for egen økonomisk vinning? Vi spør - og får svar. 

Nå kommer handledagene

Black Friday, Black Week, Cyber Monday og Singles’ Day. Mange handle- og tilbudsdager har inntatt markedet de seneste årene og butikkene og netthandler er med på trenden. Få mest mulig ut av tilbudene med disse tipsene.

Er vinterdekkene klare for en ny sesong?

Glatte og snødekte veibaner har allerede vært å se i store deler av landet, og hvert år venter veldig mange bileiere litt for lenge før de legger om til vinterdekk. Har du sjekket om vinterdekkene dine er klare for en ny sesong, og hva nye dekk vil koste?

En forsikring mot høyere låneutgifter

Ønsker du mer forutsigbarhet, kan fastrentelån være løsningen for deg. Du vil da få en fast rente på lånet ditt i perioden du ønsker og er med det sikret mot overraskende renteendringer. 

Statsbudsjettet: Forslagene som påvirker privatøkonomien

Mandag ble regjeringens forslag til statsbudsjett lagt frem av finansminister Siv Jensen. Et nøytralt budsjett som gjenspeiler at norsk økonomi er på vei opp. Dette betyr forslagene for din lommebok.

Studenter jobber ved siden av studiene

Slik gjør du deg attraktiv som student

I et samfunn hvor flere og flere tar høyere utdanning handler det ikke lenger bare om karakterer for å bli attraktiv på jobbmarkedet. Du må skille deg ut.

Avhengig av hjelp fra foreldre for å kjøpe bolig? Du er ikke alene

Visste du at dagens pensjonister var i gjennomsnitt 32 år da de kjøpte sin første bolig? Foreldregenerasjonen, de som er rundt 50 år i dag, var 28 år og i dag er den gjennomsnittlige førstegangskjøperen 26 år.

Slik får du studielånet til å vare

Nå er endelig storstipendet kommet, men mange studenter sliter med å få endene til å møtes gjennom skoleåret. Enkle grep nå ved semesterstart kan gjøre studentøkonomien sunnere. Disse 8 tipsene hjelper deg på god vei.

Få økonomien på rett kjøl etter ferien

Ble sommerferien dyrere enn planlagt? Slik får du orden på lommeboken etter sommerutskeielsene.

Andre tema