Så lite skal til for å bli rik som pensjonist

Det er én spesiell grunn til at det lønner seg å starte så tidlig som mulig med pensjonssparingen.

Slik bør du prioritere baksmell på skatten

Fikk du baksmell på skatten i år? Fortvil ikke, her er noen gode råd til hvordan du kan få betalt tilbake, og unngå å komme i samme situasjon neste år.

Artikkel

Har du fått skatteoppgjøret? Dette bør du gjøre med pengene 

Noen av de som leverte digital skattemelding skal allerede ha mottatt skatteoppgjøret sitt. Hvordan bør man prioritere pengene man eventuelt sitter igjen med?

Artikkel

Nå er det historiske nullrenter - dette betyr det for deg

For første gang i Norge er styringsrenta på 0. Hvorfor det, og hva betyr det egentlig?

Artikkel

Slik får du kontroll over privat- og bedriftsøkonomien

Som eier av egen praksis kan det være vanskelig å vite når arbeidsdagen slutter og hverdagen begynner. Med det nye spesialiserte rådgivningsteamet til Danske Bank håper de å tydeliggjøre dette skillet og være en økonomisk sparringspartner.

Artikkel

Siste innspurt for skattemeldingen: Slik unngår du å betale for mye skatt

Har du kontroll på at formue, inntekter og fradrag har kommet med? Over 50% av alle nordmenn bruker under ti minutter på å sjekke skattemeldingen. Det kan utgjøre store summer for din økonomi.

Artikkel

Dette bør du gjøre som student når pengene strømmer inn

Mellom 14. og 17. april skal studentene i Norge ha mottatt tre måneders studiestøtte, som er et av Regjeringens tiltak for å hjelpe studenter som har blitt rammet av permitteringer.

Little girl on wooden bike

Artikkel

Hva dekker egentlig forsikringene?

I en verden snudd på hodet spør mange seg nå om de har de riktige forsikringene, om de kan spare mer på å bytte selskap, og ikke minst hva forsikringene deres faktisk dekker.

Slik kan du utnytte bypåsken best mulig

Hjemmekontor, hjemmeskole og hjemmebarnehage har blitt den nye normen. Nå skal vi også feire påsken hjemme. Hva skal man finne på da?

Andre tema