Kortet gir deg adgang til mer enn 1 300 flyplasslounger i 148 land verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise.

Det er viktig at du alltid tar med ditt Priority Pass-kort når du reiser, da du må vise kortet for få adgang til loungene.Kortholder belastes i henhold til prislisten nedenfor. Det er fullt mulig å ha med seg medreisende som gjester inn i flyplassloungene, disse belastes ditt kredittkort i henhold til prislisten.

Du kan lese mer om fordeler, vilkår og få full oversikt over de forskjellige loungene ved å gå inn på Priority Pass sin nettside.

Lounge OSL Gardermoen,
Bergen Lounge på Flesland og North Sea Lounge i Stavanger

Ønsker du tilgang til OSL Lounge på Gardermoen, Bergen lounge på Flesland og North Sea Lounge i Stavanger, må du vise ditt fysiske kredittkort. Vi gjør oppmerksom på at du må ha med deg det fysiske kortet når du skal besøke en av disse Loungene. Du trenger ikke å registrere deg på forhånd, men det er viktig at du i resepsjonen oppgir at du er LoungeKey-medlem. Priority Pass aksepteres ikke i disse loungene.

Ønsker du å ta med deg gjester, bekrefter du antall og signerer kvitteringen. Det er samme pris for besøk i loungen som når Priority Pass benyttes, og beløpet belastes din kredittkortkonto.

Tilgang til OSL Lounge, Bergen Lounge og North Sea Lounge gjelder kun utenlandsreiser.

Prisliste