Kortet gir deg adgang til mer enn 1 300 flyplasslounger i 148 land verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise.

Det er viktig at du alltid tar med ditt Priority Pass-kort når du reiser, da du må vise kortet for få adgang til loungene.Kortholder belastes i henhold til prislisten nedenfor. Det er fullt mulig å ha med seg medreisende som gjester inn i flyplassloungene, disse belastes ditt kredittkort i henhold til prislisten.

Du kan lese mer om fordeler, vilkår og få full oversikt over de forskjellige loungene ved å gå inn på Priority Pass sin nettside.

Lounge OSL Gardermoen,
Bergen Lounge på Flesland og North Sea Lounge i Stavanger

Ønsker du tilgang til OSL Lounge på Gardermoen, Bergen lounge på Flesland og North Sea Lounge i Stavanger, må du vise ditt fysiske kredittkort. Vi gjør oppmerksom på at du må ha med deg det fysiske kortet når du skal besøke en av disse Loungene. Du trenger ikke å registrere deg på forhånd, men det er viktig at du i resepsjonen oppgir at du er LoungeKey-medlem. Priority Pass aksepteres ikke i disse loungene.

Ønsker du å ta med deg gjester, bekrefter du antall og signerer kvitteringen. Det er samme pris for besøk i loungen som når Priority Pass benyttes, og beløpet belastes din kredittkortkonto.

Tilgang til OSL Lounge, Bergen Lounge og North Sea Lounge gjelder kun utenlandsreiser.


Nytt tilbud på Gardemoen

Nå kan du som Priority Pass og LoungeKey medlem få 240 kr i rabatt på Havsalt. Hos Havsalt får du fersk sjømat som reker, hummer, sild og et bredt utvalg av fiskearter. Havsalts signaturrett er fiskesuppe tilbredt på blåskjellkraft.

Havsalt Oslo
Gate D1 eller E2

Åpent daglig: Man – Søn: 6am – 20:00 | Søn: 11 – 20:00
Sitteplasser: ca. 125


 

Prisliste Lounge