Webinar: Aksjekurs med Kristin Skaug fra AksjeNorge

Opptak av webinar sendt 18. oktober

167f5017-592d-4c3f-897d-1c99af413654

Onsdag 18. oktober 14:00 -14:45

Aksjekurs

Øk din forståelse for hvordan investere i aksjemarkedet, både via fond og enkeltaksjer, gjennom vårt webinar. Det er ingen tvil om at sparing i aksjer, enten om det er enkeltaksjer eller fond, stadig blir mer populært. Og med den økende interessen er det også mange som har et behov for en rask innføring i aksjer. Så i dette kurset ønsker vi å gi deg en innføring i det grunnleggende, og hjelpe deg på vei mot økt forståelse.

  • Hvordan komme i gang med egne investeringer?
  • Hvilke ulike former for aksjesparing finnes?
  • Hva er viktig å følge med på når du investerer?
  • Hvilke nybegynnerfeil bør du unngå?

 

Gi tilbakemelding

Foredragsholder

Kristin Skaug

Daglig leder i AksjeNorge

Kristin Skaug er daglig leder i AksjeNorge, som har som formål å gi innsikt knyttet til viktigheten aksjemarkedet har for den enkeltes langsiktige sparing og for næringslivets tilgang til risikokapital.

Kristin har tidligere jobbet mange år i bank og finans, blant annet som valutamegler, aksjemegler og Privat Banker.

Hun har studert økonomi både på Université de Fribourg i Sveits og på Handelshøyskolen BI. I tillegg har Kristin fullført Executive Masterprogram på Handelshøyskolen BI kalt «Green growth as a competitive advantage»

Dato: Tirsdag 24. oktober kl22:30

Oppdatering på aksjemarkedet

I dette webinaret vil Lars Erik Moen og Anders Johansen gi en markedsoppdatering, der de ser nærmere på både markedet hittil i år og hva som driver det fremover. Hvordan påvirkes markedet av den økonomiske situasjonen, geopolitikk og hvilke muligheter finnes?

Meld deg på webinaret

Les ogsåInnholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.