Investeringskurs del 6:
Bærekraftige investeringer

- Hva er det og hvorfor skal du bry deg?

f4b63249-61e5-41c3-bb75-1b43e38b7d00

Se del 5 her: Svingninger i markedet - hva gjør jeg nå?

Bærekraftige investeringer

Hva er bærekraft og hvorfor har det blitt så viktig? Og hvorfor skal du ta det med inn i dine vurderinger når du investerer? Eller sagt på en annen måte: Hvorfor skal du gidde å bry deg om bærekraft når du investerer pengene dine?

I siste del av investeringskurset dykker vi ned i temaet bærekraftige investeringer. Dette har de siste årene fått stadig mer fokus. Her vil du få innsikt i hvilke kriterier og krav som må oppfylles for å bli kategorisert som bærekraftig og hvorfor dette er noe vi jobber mot å sikre i alt vi tilbyr innen investering. Med i studio har vi sjefsforvalter Lars Erik Moen - kåret til Norges beste forvalter det siste tiåret. 

Dette er siste del i en serie bestående av 6 episoder hvor du kan lære mer om investering.

Gå tilbake til investeringskursoversikt

Om kursholderne

Stine B. Mellevold

Stine B. Mellevold

Spare- og investeringsrådgiver

Kursene ledes av Stine B. Mellevold. Stine har nærmere 15 års erfaring fra Danske Bank, både innen investering og pensjon. I dag jobber hun som autorisert rådgiver innen Private Banking, hvor hun hver eneste dag løser økonomiske problemstillinger for våre kunder.

Lars Erik Moen

Lars Erik Moen

Sjefsforvalter

Lars Erik Moen er senior porteføljeforvalter og sjef for det nordiske forvalterteamet i Danske Invest. Lars Erik ble i fjor kåret til "beste forvalter på norske aksjer" for fjerde gang. I tillegg er han kåret til "Norges beste forvalter" det siste tiåret. Lars Erik Moen har vært i Danske Bank systemet siden 2003.

Få også med degInnholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.