Investeringskurs del 3: 
Hvordan forvaltes investeringene dine?

e18cabf9-aa0e-4b06-8421-f20541dabe97

Gå videre til del 4: Hvordan kjøpe og selge fond

Hva betaler du egentlig for med forvaltningskostnader?

Hva kjennetegner et indeksfond og hva er et aktivt forvaltet fond? Hvordan begynner man å navigere seg frem til hvilke fond man bør kjøpe? Hva betaler du egentlig for når du betaler forvaltningskostnader for et fond?

I denne delen av investeringskurset vil du lære mer om forskjellene mellom aktivt forvaltede fond og indeksfond, og hvorfor det kan være verdt å betale mer for aktiv forvaltning. Sjefsstrateg Anders Johansen er også med i studio og forteller mer om hvilke valgmuligheter du har når det kommer til valg av fond, hvordan de er satt sammen , og hvordan du sprer risikoen best mulig.

Dette er tredje del i en serie bestående av 6 episoder, hvor du kan lære mer om investering.

Se del 2 her:
Investering i fond vs investering i aksjer

Fullstendig oversikt over investeringskurset

Stine B. Mellevold

Stine B. Mellevold

Spare- og investeringsrådgiver

Kursene ledes av Stine B. Mellevold. Stine har nærmere 15 års erfaring fra Danske Bank, både innen investering og pensjon. I dag jobber hun som autorisert rådgiver innen Private Banking, hvor hun hver eneste dag løser økonomiske problemstillinger for våre kunder.Anders Johansen

Sjefstrateg

Anders jobber i dag som sjefstrateg i Danske Bank Norge. Han har vært ni år i banken, først som Chief Risk Advisor i Markets og deretter som leder for Formuesforvalterne i Private Wealth Management frem til september 2021.

Hold deg oppdatert innen investeringsområdet

Vil du bli en smartere investor og lære mer om hva som rører seg i markedet? Få med deg sjefstrateg Anders Johansen også i andre kanaler:

Podcast icon Podcast | Danske Bænkers

 Twitter | @makrojohansen

Få også med degInnholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.

Content is loading