Investeringsrådgivning

Usikker på hvordan du kommer i gang med sparing? 
Vi hjelper deg gjerne! 

  • Få hjelp til å komme i gang
  • Få råd av spesialister
  • Få full oversikt over dine investeringer

For deg som ikke har noen erfaring fra finansverdenen, kan ord som pengemarkedsfond, indeksfond, aksjer og obligasjoner virke helt gresk. Dette har vi full forståelse for. Heldigvis kan våre rådgivere oversette komplisert finansspråk til et språk du forstår.

Våre rådgivere kan også fungere som en sparringspartner for deg som har investert tidligere. Sammen med rådgiveren får du overblikk over din økonomiske situasjon og investeringsløsninger som kan passe for deg. Dette kan bidra til å gjøre deg tryggere på at du tar et valg som passe for deg og din økonomi.

Våre autoriserte finansielle rådgivere kan med andre ord bistå både deg som skal investere pengene dine for første gang, og deg som har lang fartstid fra finansmarkedene.

I Danske Bank er vi opptatt av helhetlig rådgivning som tar hensyn til alle aspekter av din økonomi. Vi ønsker at du skal oppnå god avkastning og samtidig være komfortabel med risikonivået.

Rådgivningen koster ingenting, og kan gjøres online eller på et av våre rådgivningskontor. Vi tilbyr rådgivning alle hverdager mellom kl. 08.00-20.00. 

Les også


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.