Markedsoppdateringer

 

Vi tilbyr flere ulike markedsoppdateringer til deg som er interessert i verdens finansmarkeder. 

Makronytt


Artikkel

Hold deg til strategien

Når aksjemarkedet er rufsete, er det viktig å huske på at alle investorer kan bli rik om man investerer over lang nok tid. Stein på stein og rentes-rente-effekten vil gjøre jobben.

Artikkel

10 aktuelle temaer for 2022

2021 ble et fantastisk år for investorer i det globale aksjemarkedet. På starten av året har strategiteamet i Danske Bank satt opp 10 temaer vi mener kommer til å bli viktige i året vi har foran oss.

Artikkel

Med fokus på korona

Til tross for at korona-bunnen i aksjemarkedet ligger langt bak oss, er usikkerheten rundt viruset i stor grad fortsatt levende.

Artikkel

Tid for balansert risiko

Etter mer enn fire år med overvekt i aksjer - og veldig god avkastning på det veddemålet - synes Danske Bank nå tiden er inne for å ha en mer balansert risiko i porteføljen.

Quarterly Houseview

Gjør porteføljen din klar til en ny virkelighet i 2022

Etter et veldig sterkt år for aksjemarkedet anbefaler vi en litt mer forsiktig tilnærming til finansmarkedene i den kommende tiden.

Artikkel

Hva kan drive markedene høyere i 2022?

2021 har vært et veldig godt aksjeår, hvor Oslo Børs, USA og Europa henholdsvis har steget 26, 27 og 19 prosent. Blir det like sterkt i 2022?

Papirbåt flyter på vannet

Bærekraft

Nå har du flere muligheter til å investere bærekraftig

Danske Bank tilbyr seks investeringsprodukter som gjør det lettere for deg å investere pengene dine på en bærekraftig måte.

Cosco skip med last i Hamburg

Quarterly Houseview

Myk landing for økonomien og aksjemarkedet

Selv om vi fortsatt ser bedre avkastningspotensial fra aksjer enn obligasjoner, er det ikke nå du som investor skal øke risikoen.

Gatebilde fra gjenåpning i Bordeux

Quarterly House View

Global gjenåpning krever balansegang som investor

Vi befinner oss i en økonomisk konjunktursyklus på steroider, der en forsiktig tilnærming til aksjemarkedene er den rette strategien for øyeblikket.