Gå til hovedinnhold

Nettspar

For deg som ønsker å spare når det passer deg best

 • Enkel og fleksibel sparing
 • Rente fra første krone
 • Ingen begrensninger


RENTE
 

 0,10 %

Bestill

 

Nettspar er en konto uten krav til fast sparing. Renten gjelder fra første krone uavhengig av beløpets størrelse. Her er det altså ingen betingelser eller begrensninger. Du sparer når det passer deg best. 

KONTO

Fakta om Nettspar

Konto

Tips & Råd

 • Hva er forskjellen på lønnskonto og sparekonto?

  En lønnskonto er den kontoen du bruker til ditt daglige forbruk. Det er her lønnen din går inn og det er vanlig at det betalingskortet du bruker mest er tilknyttet denne kontoen. Hos oss kan du velge mellom kontotypene PLATINUM, GOLD eller BASIS. For deg mellom 18 og 27 år anbefaler vi UNG

  En sparekonto er kontoen du bruker til å sette til side et beløp til større kjøp eller som en buffer til uforutsette utgifter. Den mest brukte sparekontoen er Nettspar. Du kan også velge SPAR Ekstra eller SPAR Aktiv. På en bufferkonto anbefaler vi at du sparer opp et beløp tilsvarende to månedslønner.

 • Hva er forskjellen på SPAR Aktiv og Nettspar?
  Nettspar er en konto uten krav til fast sparing. Renten gjelder fra første krone uavhengig av beløpets størrelse. Her er det altså ingen betingelser eller begrensninger. For å få den beste renten på SPAR Aktiv, må du spare minimum 500 kr pr. måned, eller sørge for å ha 500 000 kr på kontoen. 
 • Hvordan får jeg en regningskonto?
  Regningskontoen bestiller du enkelt i nettbanken. For at regningskontoen skal fungere hensiktsmessig, bør du på forhånd sette opp et budsjett med dine årlige faste utgifter. Når det er gjort, kan du sette opp et fast automatisk trekk fra din lønnskonto og sørge for at alle faste utgifter trekkes fra regningskontoen.

Andre har også lest